Τζόκοβιτς: «Καταλαβαίνω τον Τσιτσιπά, δεν παραβίασε κάποιον κανονισμό»

Ξεκάθαρος εμφανίστηκε ο Νόβακ Τζόκοβιτς αναφορικά με τις κατηγορίες προς το πρόσωπο του Στέφανου Τσιτσιπά.

Τζόκοβιτς: Την άποψη του πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν παραβίασε κανέναν κανονισμό και πως τον καταλαβαίνει εξέφρασε με δηλώσεις ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο σπουδαίος Σέρβος αθλητής του τένις στήριξε τον Στέφανο, τονίζοντας παράλληλα πως καλό θα ήταν όμως να μπει ένα χρονικό όριο στα toilet breaks.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είδα που ο Τσιτσιπάς είπε ότι δεν παραβίασε κανέναν κανονισμό και δεν καταλαβαίνει γιατί δέχεται κριτική», είπε στη συνέντευξη τύπου στα σερβικά ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο. «Επίσης είπε πως θα έπρεπε να υπάρξουν συνέπειες αν παρενέβαινε τους κανονισμούς. Συμφωνώ μαζί του σε αυτό. Από την άλλη πλευρά, καταλαβαίνω επίσης και τον Άντι Μάρει και τον Ζβέρεφ, που είχαν πρόβλημα με αυτό».

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Θα έπρεπε να υπάρχει ένα όριο. Ως παίκτης, πρέπει να έχεις επίγνωση ότι λείπεις πολλή ώρα και ότι αυτό επηρεάζει τους αντιπάλους σου. Αλλά αν πάμε με το γράμμα των κανονισμών, σίγουρα ο Τσιτσιπάς δεν παραβίασε κάτι».

Ο Τζόκοβιτς είπε παράλληλα πως θα πρέπει να μπει χρονόμετρο. «Σίγουρα χρειαζόμαστε να βάλουμε ένα χρονικό όριο στα toilet breaks, είτε είναι 5, 6 ή 7 λεπτά, οτιδήποτε. Ένα χρονόμετρο πρέπει να αρχίσει να μετράει αντίστροφα από τη στιγμή που ο παίκτης βγαίνει από το γήπεδο. Μετά αυτό το χρονόμετρο θα πρέπει να το σεβαστείς. Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτός ο κανονισμός είναι τόσο θολός – μπορείς να μείνεις για 2, μπορείς να μείνεις για 20 λεπτά. Πρέπει να αλλάξει. Καταλαβαίνω τον Άντι γιατί κρύωσε, καταλαβαίνω και τον Τσιτσιπά που λέει ότι δεν υπήρχε χρονόμετρο, κάποιος να είναι εκεί να του πει. Μόνο αυτό μπορώ να πω».

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Τσιτσιπάς: Μπορείς να τσεκάρεις το break του Μάρεϊ στον τελικό του 2012;

Τσιτσιπάς: Αποθέωσε το σερβίς του και τον 18χρονο επόμενο αντίπαλό του!

Big Brother: Έρχεται καλεσμένη έκπληξη στο δεύτερο live!