Τζόκοβιτς - Τσιτσιπάς 3-2 σετ: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε μια τεράστια προσπάθεια στον τελικό του Roland Garros, όμως τελικά λύγισε με 3-2 σετ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε τεράστια προσπάθεια στον τελικό του Roland Garros, όμως τελικά λύγισε με 3-2 σετ.

Τζόκοβιτς – Τσιτσιπάς 3-2 σετ: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε μια τεράστια προσπάθεια στον τελικό του Roland Garros, όμως τελικά λύγισε με 3-2 σετ.

Τζόκοβιτς – Τσιτσιπάς 3-2 σετ: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε τα πρώτα δύο σετ του τελικού του Roland Garros, κάνοντας όλη την Ελλάδα να τον αποθεώνει στα social media.

Τελικά ο Νόβακ Τζόκοβιτς επικράτησε με 3-2 σετ ((6)6-7, 2-6, 6-3, 6-2, 6-4) σε μια επική ανατροπή που δεν βλέπουμε συχνά σε έναν τελικό Grand Slam.

Να τονίσουμε ότι το κοινό αποθέωσε τον Στέφανο τόσο κατά τη διάρκεια του ματς, όσο και κατά την απονομή παρότι ηττημένος.

Δείγμα του ότι ο «Τσιτσιφάστ» κέρδισε τον σεβασμό του απαιτητικού κοινού που παρακολουθεί τένις, όντας πλέον ένα από τα κορυφαία ονόματα παγκοσμίως του αθλήματος αυτού!

Μάλιστα το ότι ο ίδιος ήταν εμφανώς απογοητευμένος μετά την αρνητική εξέλιξη του ματς, δείχνει ότι δεν αρκείται στη συμμετοχή του σε έναν τελικό, αλλά στοχεύει στην κορυφή και μόνο!

Δείτε παρακάτω τα καλύτερα στιγμιότυπα, από την επική μάχη που έδωσαν Τσιτσιπάς και Τζόκοβιτς, αλλά και την απονομή