ΒΟΛΕΪ

Volley League: Ο Φοίνικας Σύρου φέρνει μπελάδες στον ΠΑΟΚ

Αν κι έχανε 2-0, επικράτησε με 3-2, υποχρεώνοντας τον «Δικέφαλο» στην πρώτη ήττα
Volley League: Ο Φοίνικας Σύρου φέρνει μπελάδες στον ΠΑΟΚ

Τα πάνω κάτω έφερε ο Φοίνικας στη Σύρο, φθάνοντας σε μια τεράστια νίκη, με ανατροπή επί του ΠΑΟΚ με 3-2 σετ, στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της Volley League.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, θέλοντας να διασκεδάσεις τις εντυπώσεις μετά τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ, προηγήθηκε με 25-19, 25-19  δείχνοντας να οδεύει ολοταχώς για την 4η νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια.

Όμως, στη συνέχεια τα πάντα άλλαξαν. Το «πειρατικό» αφού μείωσε σε 2-1, κατάφερε να αντέξει στο -3 που ήταν στο τέταρτο σετ και να το πάρει μάλιστα με 28-26, γεμίζοντας άγχος τους φιλοξενούμενους.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 3-0 στο τάι μπρέικ, αλλά το σκορ έγινε 5-3 για τον Φοίνικα και 12-7 στη συνέχεια. Και ενώ ο Στάνκου έβλεπε πως το ματς φεύγει, πήρε τάιμ άουτ μόλις έφτασαν στο +5 οι γηπεδούχοι. Με τον Τακουρίδη στο σερβίς μείωσαν σε 12-10, αλλά ως εκεί.

Ο Φοίνικας ολοκλήρωσε την ανατροπή και στον ΠΑΟΚ υπάρχει έντονος προβληματισμός καθώς έχουμε φτάσει μέσα Νοέμβρη και η ομάδα δεν μπορεί να βρει ρυθμό με τίποτα.

Πέταξε δύο βαθμούς και έχασε δικό της ματς, με τον προπονητή του πλέον να είναι σε δύσκολη θέση.

Τα σετ: 15-25, 19-25, 25-19, 28-26, 15-12

**Οι πόντοι του Φοίνικα προήλθαν από 7 άσους, 63 επιθέσεις, 6 μπλοκ και 26 λάθη αντιπάλων και του ΠΑΟΚ από 5 άσους, 52 επιθέσεις, 12 μπλοκ και 38 λάθη αντιπάλων.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Χήρας 4, Φίλιο 5, Εβάντρο 25, Λέσκοφ 3, Ντόκιτς 26, Παπαδόπουλος 9 / Βελούδης (λ. 50%υπ., 30%αρ.), Αδάμ, Αχιλλεόπουλος (λ.), Βουλκίδης 4, Μήλης.

ΠΑΟΚ: Όκολιτς 13, Φιλίποφ 2, Γκορτσιάνουκ 18, Τζούριτς 16, Τακουρίδης 8, Σαφράνοβιτς 9 / Κωνσταντινίδης (λ. 52%υπ., 17%αρ.), Μαρκέζ, Τερζής, Γάτσης, Χιμένεθ, Εφραιμίδης.

ΠΑΟΚ: Δεν τα κατάφερε στη Φρανκφούρτη και αποκλείστηκε

Κύπελλο Ελλάδας βόλεϊ: Κληρώνει για την α’ φάση

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Volley League: Ο Φοίνικας Σύρου φέρνει μπελάδες στον ΠΑΟΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.