Ανδρεόπουλος: «Αυτό που συμβαίνει είναι μοναδικό για το βόλεϊ»


Sportime Team

Ανδρεόπουλος: «Αυτό που συμβαίνει είναι μοναδικό για το βόλεϊ»


Μετά το τέλος του αγώνα με την Σουηδία, ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής βόλεϊ, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, αναφέρθηκε στην πρόκριση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού και της εθνικής ομάδας, από την κρίση του περασμένου καλοκαιριού και την παραίτησή του που δεν έγινε δεκτή, οδήγησε την ομάδα στα τελικά του Euro μετά από 10 χρόνια και δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Όλο αυτό που γίνεται είναι εκπληκτικό. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Αυτό που συμβαίνει από το καλοκαίρι φέρνει την αισιοδοξία στους ανθρώπους του βόλεϊ. Ο Έλληνας διεθνής βολεϊμπολίστας έχει κάνει μια μεταστροφή και θέλει να πάει την εθνική ψηλά. Αυτό που έζησα από το καλοκαίρι είναι η αλλαγή του Έλληνα βολεϊμπολίστα. Έχουμε φτιάξει ένα πρόγραμμα για το Ευρωπαϊκό που είναι έτοιμο κατά 90%. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει από τα μέσα Μαΐου και θα διαρκέσει μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου. Το πρώτο στάδιο θα είναι το Silver Cup. Θέλουμε η Εθνική πραγματικά να φτάσει σε έναν υψηλό στόχο και κυρίως να κρατήσει την φρεσκάδα της για το τέλος», είπε χαρακτηριστικά.


Sportime Extras