Μπιτς Βόλεϊ: Πρώτος τελικός για Μαναβή, Τσοπούλου!

Οι Δήμητρα Μαναβή και Κωνσταντίνα Τσοπούλου πανηγυρίζουν την πρόκριση τους σε τελικό διεθνούς διοργάνωσης για πρώτη φορά!

Οι Δήμητρα Μαναβή και Κωνσταντίνα Τσοπούλου πανηγυρίζουν την πρόκριση τους σε τελικό διεθνούς διοργάνωσης Beach Volley για πρώτη φορά!

Η Εθνική ομάδα νίκησε στον ημιτελικό στο μονάστερο στην Καμπότζη με 2-0 (21-10, 21-14) σετ τις νούμερο ένα του ταμπλό Σακουράκο, Κουμάντα. Έτσι, πέτυχαν την τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους και για πρώτη φορά ως δίδυμο θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο σε τουρνουά ενός αστεριού της FIVB. Στον τελικό που ξεκινά στις 13:00 κοντράρονται κόντρα στις Αμερικανίδες Ντάικστρα, Χάους.

Να σημειωθεί πως είναι το πρώτο από τα τρία του τουρνουά ενός αστεριού της FIVB, που θα συμμετάσχουν οι Μαναβή και Τσοπούλου. Στη συνέχεια, οι πρωταθλήτριες Ελλάδας θα ταξιδέψουν για την Ταϊλάνδη και το Σάτουν (8-11/4) και το τουρ θα ολοκληρωθεί στη Μαλαισία και στο Λανγκάουι (11-14/4).

Το ελληνικό δίδυμο  μετέχει ως το Νο6 στο ταμπλό του τουρνουά ενός αστεριού, της FIVB, που διεξάγεται στην πόλη Μπαταμπάνγκ. Κέρδισε εύκολα στον όμιλό τους, τα παιχνίδια τους τα δύο κορίτσια. Αρχικά επικράτησαν με 2-0 των ΤσονγκΕνγκς (21-15, 21-12) σετ και λίγο αργότερα ξεπέρασαν το εμπόδιο των ΓκαλένκοΦρόλοβα(Νο14) πάλι με 2-0 σετ (21-18, 21-18). Στα ημιτελικά, κέρδισαν τις Ισραηλινές Στάρικοφ και Ντίεφ με 2-0 σετ (21-18, 21-19), πριν πάρουν την μεγάλη πρόκριση για τον τελικό, χωρίς μάλιστα να χάσουν σετ.