Ο διεθνής βολεϊμπολίστας επέκτεινε κατά έναν χρόνο το συμβόλαιό του

Για μία ακόμη χρονιά ο Κώστας Προύσαλης θα είναι ο ηγέτης του Ηρακλή. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης που φέτος επιστρέφει στην Ευρώπη, ανανέωσε με τον διεθνή άσο, που θα την βοηθήσει να έχει μια αξιόλογη πορεία, με στόχο την τετράδα στο πρωτάθλημα.

Μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας, ο Προύσαλης, δήλωσε:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στον Ηρακλή για ακόμη μια χρονιά. Ήταν επιθυμία μου αλλά και επιθυμία της διοίκησης και του προπονητή να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί. Η διοίκηση έκανε τα πάντα για να με κρατήσει. Υπάρχει πλάνο στην ομάδα να κρατηθεί ψηλά και γιατί όχι να κάνει και το κάτι παραπάνω, φυσικά αυτό θα μπορέσουμε να το δούμε αφού ολοκληρωθούν τα ρόστερ των ομάδων αλλά και το δικό μας. Θεωρώ με την παραμονή μου πως είμαι μια εγγύηση για τον κόσμο και ότι το τμήμα θα μείνει ψηλά, αλλιώς δεν θα εμένα διαφορετικά. Θέλω να παίζω στον Ηρακλή αλλά θέλω και ο Ηρακλής να είναι ψηλά».

Ο Προύσαλης στάθηκε και στο γεγονός ότι η ομάδα θα παίξει στην Ευρώπη, κάτι που του έδωσε έναν ακόμη λόγο να μείνει για δεύτερη σεζόν στην ομάδα.

«Σίγουρα το δέλεαρ της Ευρώπης είναι πολύ μεγάλο για μένα αλλά και για κάθε παιδί που θα έρθει στον Ηρακλή, όπως φυσικά και η θέση του τμήματος είναι να βρίσκεται στην Ευρώπη. Όπως είπα και πέρυσι αυτό θα γίνει σιγά- σιγά, κάθε χρόνο θα ανεβαίνουμε ένα σκαλοπάτι παραπάνω. Φέτος παίζουμε Ευρώπη και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε έτσι ώστε να ξανά δημιουργήσουμε τον Ηρακλή του παρελθόντος και αυτό θα γίνει με αρκετή υπομονή», είπε χαρακτηριστικά.