Εθνική βόλεϊ: Παρά τον αποκλεισμό από τη Ρωσία στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του βόλεϊ ανδρών, ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος εμφανίστηκε ικανοποιημένος.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής αποδέχθηκε την ανωτερότητα των Ρώσων και δήλωσε: «Σε κανένα σημείο του αγώνα δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε στην ανωτερότητα των Ρώσων, Δεν μας άφησαν το παραμικρό περιθώριο να μπούμε μέσα στο παιχνίδι και το μπλοκ τους ήταν κυρίως το στοιχείο που μας περιόρισε και δεν μπορούσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή Δημήτρη Ανδρεόπουλου για την Εθνική βόλεϊ…

-Η σοβαρότητα που επέδειξαν από την αρχή ως το τέλος οι αντίπαλοι μας είναι κι ένα δείγμα για το πόσο μας υπολόγιζαν μετά την εικόνα που δείξαμε στην Α’ φάση της διοργάνωσης;
«Δεν το γνωρίζω, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι περιμέναμε τη Ρωσία να είναι πολύ συγκεντρωμένη. Περιμέναμε ότι θα έκανε ένα από τα καλύτερα της παιχνίδια γιατί ξεκινούν τα νοκ άουτ ματς και δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους ειδικά στις μεγάλες ομάδες. Κι οι Ρώσοι αντιμετώπισαν αυτό το παιχνίδι όπως ακριβώς έπρεπε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ρωσία – Ελλάδα 3-0: Τέλος το όνειρο για τη «γαλανόλευκη»

-Αισθάνεσαι ότι σήμερα ίσως δεν φτάσαμε στο υψηλότερο σημείο της απόδοσης μας. Ότι ίσως θα μπορούσαμε να είχαμε κοντράρει λίγο παραπάνω;
«Όχι, όχι. Είχαμε μια απόδοση που μπορεί να μη μεταφράστηκε σε πόντους, αλλά η προσπάθεια ήταν σε μέγιστο βαθμό. Πραγματικά το σκορ έμεινε χαμηλά λόγω της μεγάλης ικανότητας και της προσήλωσης της ρωσικής ομάδας. Μπορούμε να πούμε ότι αυτή είναι και η διαφορά με το κορυφαίο επίπεδο του ευρωπαϊκού και παγκόσμιου βόλεϊ».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram