Θύρα 10

Η ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή αποσύρθηκε από τη Volley League, γράφοντας μια «μαύρη» σελίδα στην ιστορία του με αποτέλεσμα τη νέα σεζόν να αγωνίζεται στη Β΄ Εθνική. Η Αυτόνομη Θύρα 10 εξέδωσε ανακοίνωση, παίρνοντας θέση για την κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο και ζήτησε εξηγήσεις από τον Μάκη Καλαϊτζίδη. Αναλυτικά η ανακοίνωση από τη Θύρα...

Η ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή αποσύρθηκε από τη Volley League, γράφοντας μια «μαύρη» σελίδα στην ιστορία του με αποτέλεσμα τη νέα σεζόν να αγωνίζεται στη Β΄ Εθνική.

Η Αυτόνομη Θύρα 10 εξέδωσε ανακοίνωση, παίρνοντας θέση για την κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο και ζήτησε εξηγήσεις από τον Μάκη Καλαϊτζίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από τη Θύρα 1-:

Είναι μέρες που θέλουμε να μιλήσουμε για ότι συνέβη στο τμήμα του βόλεϊ αλλά δεν το κάναμε έτσι ώστε να μην ξενερώσουμε τον κόσμο περισσότερο.

Μετά λοιπόν τον χθεσινό περίπατο και το πάρτι που έστησαν οι οπαδοί του ΗΡΑΚΛΗ αρχικά στο Ιβανώφειο και μετά την επέμβαση της αστυνομίας στις 40 εκκλησιές, οφείλουμε να τοποθετηθούμε δημόσια και ξεκάθαρα.

Μάκη Καλαϊτζίδη: Όλοι ξέραμε τις οικονομικές δυνατότητες της διοίκησης του τμήματος. Όλοι ξέραμε ότι το τμήμα εξαρτιόταν από τη διάθεση του κόσμου για συνεισφορά και τις χορηγίες που έβρισκες. Παρά το γεγονός ότι σχεδόν ποτέ στα χρόνια της διοίκησης σου δεν ευχαρίστησες τον κόσμο για τη συνεισφορά του, αντιθέτως του έριχνες και ευθύνες γιατί δεν ήταν μεγαλύτερη, ποτέ κανείς δημόσια δεν σε επέπληξε γι’ αυτή τη συμπεριφορά, ούτε και γι’ αυτή την οικονομική συνθήκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Volleyleague: Τέλος ο Ηρακλής!

Ξέραμε ότι πληρώνεις χρέη που δεν έκανες, ξέραμε ότι από τη στιγμή που δεν υπήρχαν τηλεοπτικά δικαιώματα στο άθλημα και άρα εγγυημένα έσοδα ώστε να τα εκχωρήσεις στις παλιές οφειλές η θηλιά στένευε γύρω από τον σύλλογο.

Αυτό που δεν καταλαβαίνουμε είναι γιατί δεν απέσυρες την ομάδα όταν ο ΠΑΣΑΠ δεν υπέγραψε τη συμφωνία στην οποία οι ίδιοι είχαν καταλήξει με την ομοσπονδία. Γιατί έπρεπε να παιχτεί όλο αυτό το θέατρο με τον δήθεν μεγαλοεπιχειρηματία τον οποίο εκπροσωπούσε ο γνωστός τσιπίδης;

Δεν ξέρουμε ποιοι λόγοι σε οδήγησαν να πάρεις αυτή την απόφαση πάντως σίγουρα δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως εσύ πείστηκες ότι η σωτηρία θα ερχόταν από κάποιον που τον εκπροσωπεί ο τσιπίδης.

Δύο πράγματα κατάφερες τελικά:

1) Ενώ θα πέφταμε με αξιοπρέπεια, κατάφερες να πέσουμε αφού ξεφτιλιστούμε.

2) Να θέσεις τον εαυτό σου ολοκληρωτικά εκτός ΗΡΑΚΛΗ από οποιοδήποτε μελλοντικό εγχείρημα καθώς μπορούμε να ανεχτούμε πολλά, αλλά όχι τέτοιου είδους ταπεινώσεις και ξεφτιλίκια. Κάπως έτσι ο σύλλογος χάνει ένα τμήμα καθώς και έναν παράγοντα με πολλές ικανότητες αλλά και μαλωμένο με την αλήθεια. Ελπίζουμε αυτό να το αντιλαμβάνεσαι και μόνος σου!

ΥΓ: Μας μαυρίσατε την ψυχή. Μη μας ξεφτιλίζετε άλλο βγαίνοντας και μαλώνοντας δημόσια στα ραδιόφωνα. Σκάστε και αφήστε μας στην ησυχία μας!