Το πιο δοξασμένο τμήμα που διαθέτει ο Ηρακλής, το τμήμα βόλεϊ παίρνει και πάλι ζωή! Μπροστάρης ο άλλοτε ηγέτης της ομάδας στο παρκέ Αντρέι Κράβαρικ.

Το πιο δοξασμένο τμήμα που διαθέτει ο Ηρακλής, το τμήμα βόλεϊ παίρνει και πάλι ζωή! Μπροστάρης ο άλλοτε ηγέτης της ομάδας, Αντρέι Κράβαρικ.

Το πιο δοξασμένο τμήμα που διαθέτει ο Ηρακλής, το τμήμα βόλεϊ παίρνει και πάλι ζωή! Μπροστάρης ο άλλοτε ηγέτης της ομάδας στο παρκέ Αντρέι Κράβαρικ.

Όπως ανακοίνωσε ο ΓΣ Ηρακλής με «αιχμή» την παλιά δόξα του συλλόγου Αντρεϊ Κράβαρικ, επανεκκινούν τις δραστηριότητες τους σε άνδρες, γυναίκες και ακαδημίες!

Να σημειώσουμε ότι εντός των προσεχών ημερών οι άνθρωποι της ομάδας θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου, προκειμένου να παρουσιάσουν τα πλάνα τους για το ιστορικό τμήμα του συλλόγου που φωνάζει και πάλι «παρών».

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Ηρακλής

«Ο Αυτοκράτορας του ελληνικού βόλεϊ επιστρέφει. Ο ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ Θεσσαλονίκης ανακοινώνει την επανέναρξη της λειτουργίας του Τμήματος που έκανε περήφανους χιλιάδες φιλάθλους του Συλλόγου και ολόκληρη την Ελλάδα.

Σημαιοφόρος αυτής της προσπάθειας αναγέννησης του Τμήματος θα είναι ο Αντρεϊ Κράβαρικ, εμβληματικός αρχηγός των ομάδων που συγκλόνισαν το πανελλήνιο και ολόκληρη την Ευρώπη.

Μαζί με τον Μιχαλη Κυριακού και τον Βαγγέλη Σκούμπα θα αναλάβουν την αναδιοργάνωση του τμήματος σε ανδρικό και γυναικείο αλλά και τις ακαδημίες του συλλόγου(αγόρια και κορίτσια).

Στόχος θα είναι η σταδιακή επάνοδος του Ηρακλή στον πρωταθλητισμό θέτοντας υγιείς βάσεις, που θα εξασφαλίσουν την μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα του τμήματος στην κορυφή. Καλούμε όλη την οικογένεια του Ηρακλή να στηρίξει τη νέα προσπάθεια ενισχύοντας τον Αντρέι Κράβαρικ έτσι ώστε ο σύλλογος να επανέλθει το συντομότερο δυνατόν σε νέες επιτυχίες.

Εντός των επομένων ημέρων θα παραχωρηθεί συνέντευξη Τύπου όπου οι επικεφαλής του τμήματος θα παραθέσουν το πλάνο τους για το μέλλον του Ηρακλή».

Ο Αυτοκράτορας του ελληνικού βόλεϊ επιστρέφει. Ο ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ Θεσσαλονίκης ανακοινώνει την επανέναρξη της λειτουργίας του…

Posted by Γ.Σ. Ηρακλής on Friday, April 30, 2021