Ενγκαπέθ

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο κορυφαίος βολεϊμπολίστας στον κόσμο, Έρβιν Ενγκαπέθ, ο οποίος έστειλε το δικό του μήνυμα για τις δύσκολες ημέρες που περνάει. Ο κορονοϊός έχει «χτυπήσει» και τον κόσμο του βόλεϊ, με τον Γάλλο σούπερ σταρ, Έρβιν Ενγκαπέθ, να είναι θετικός στον ιό. Ο 29χρονος επέστρεψε στην πατρίδα του για αρκετές ημέρες μετά...

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο κορυφαίος βολεϊμπολίστας στον κόσμο, Έρβιν Ενγκαπέθ, ο οποίος έστειλε το δικό του μήνυμα για τις δύσκολες ημέρες που περνάει.

Ο κορονοϊός έχει «χτυπήσει» και τον κόσμο του βόλεϊ, με τον Γάλλο σούπερ σταρ, Έρβιν Ενγκαπέθ, να είναι θετικός στον ιό.

Ο 29χρονος επέστρεψε στην πατρίδα του για αρκετές ημέρες μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του ρωσικού πρωταθλήματος, εκεί όπου αγωνίζεται με τη φανέλα της Ζενίτ Καζάν και λίγο καιρό μετά βρέθηκε θετικός.

Μάλιστα, έστειλε το δικό του ξεχωριστό μήνυμα στα Social Media, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Εξετάστηκα για covid19 και βρέθηκα θετικός πριν μία εβδομάδα. Το δυσκολότερο κομμάτι είναι πλέον πίσω μου, περνώντας τρεις περίπλοκες μέρες αλλά τώρα πέρασε αφού θα βγω από το νοσοκομείο σε μία εβδομάδα. Όλοι εσείς μείνετε σπίτι, δε συμβαίνει μόνο στους άλλους».

Δείτε το σχετικό ποστ: