Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο Κλειστό του Ρέντη την Τρεντίνο την Τρίτη (26/2) για τα ημιτελικά του CEV Cup στο βόλεϊ ανδρών. Οι «ερυθρόλεκυκοι» ανακοίνωσαν τους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων, ενημερώνοντας πως δεν θα ισχύουν η κάρτα μέλους και η κάρτα junior. Αναλυτικά: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. , για τον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του CEV Cup, απέναντι στην Τρεντίνο που θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ....

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο Κλειστό του Ρέντη την Τρεντίνο την Τρίτη (26/2) για τα ημιτελικά του CEV Cup στο βόλεϊ ανδρών.

Οι «ερυθρόλεκυκοι» ανακοίνωσαν τους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων, ενημερώνοντας πως δεν θα ισχύουν η κάρτα μέλους και η κάρτα junior.

Αναλυτικά:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. , για τον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του CEV Cup, απέναντι στην Τρεντίνο που θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη», την Τρίτη  26/2 και ώρα 19:00, ενημερώνει τους φίλαθλους του συλλόγου μας για τα εξής:

Λόγω της αυξημένης ζήτησης  στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ΔΕΝ θα ισχύουν η Κάρτα Μέλους & Κάρτα Junior.

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τo γραφείο του Tμήματος Μελών –Φιλάθλων που βρίσκεται στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης  (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά) από την Τετάρτη 20/2 (από τις 12:00μ.μ.) και καθημερινά (10:00-18:00) μέχρι την εξάντλησή τους .

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες:

Κεντρική Κερκίδα- Τμήματα Α. Β. Γ.Δ.: 10 €

VIP Κερκίδα: 20€

Court Seats: 30€

*Τα  VIP διαρκείας της σεζόν 2018-2019 ισχύουν κανονικά».