Την παρουσίαση της  μεγαλύτερης  μεταγραφής του καλοκαιριού πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Περούτζια  Τζίνο Σίρτσι, όπου έλαβε χώρα στο εμπορικό κέντρο της  πόλης « χωριό Κουάσαρ». Ο λόγος  βέβαια για τον Γουϊλφρέντο  Λεόν, για πολλούς ο καλύτερος αθλητής  βόλεϊ στον κόσμο αυτή τη στιγμή . Ο γεννημένος στην Κούβα ακραίος επιθετικός έπειτα από τέσσερα χρόνια στη...

Την παρουσίαση της  μεγαλύτερης  μεταγραφής του καλοκαιριού πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Περούτζια  Τζίνο Σίρτσι, όπου έλαβε χώρα στο εμπορικό κέντρο της  πόλης « χωριό Κουάσαρ». Ο λόγος  βέβαια για τον Γουϊλφρέντο  Λεόν, για πολλούς ο καλύτερος αθλητής  βόλεϊ στον κόσμο αυτή τη στιγμή .

Ο γεννημένος στην Κούβα ακραίος επιθετικός έπειτα από τέσσερα χρόνια στη Ζενίτ Καζάν , αποφάσισε να αλλάξει παραστάσεις και να παίξει στο δυνατότερο πρωτάθλημα του κόσμου, το ιταλικό.

Εμφανώς ενθουσιασμένος ο νέος αστέρας  της πρωταθλήτριας Ιταλίας ευχαρίστησε τους ανθρώπους της νέας του ομάδας και σχολίασε πως: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και που θα είμαι μέλος σε μια τόσο δυνατή ομάδα . Ήρθα εδώ θα δώσω το 100% και ευχαριστώ τον πρόεδρο και τους  χορηγούς  που έφεραν εις πέρας τη μεταγραφή. Όταν πείρα την απόφαση να φύγω από το Καζάν με προσέγγισαν ομάδες από την Πολωνία και τη Τουρκία , αλλά ήθελα να παίξω στο ιταλικό πρωτάθλημα και γεμάτος ενθουσιασμό επέλεξα την Περούτζια όπου αγωνίζονται πολλοί διεθνείς παίκτες. Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ μαζί τους και πιστεύω θα βελτιωθώ τεχνικά».

Μετά από τη λήξη της παρουσίασης , ο Λεόν υπέγραψε αυτόγραφα και έβγαλε φωτογραφίες με πολλούς από τους εκατοντάδες οπαδούς που βρέθηκαν εκεί για να τον θαυμάσουν από κοντά .