×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ολυμπιακός: Κυνηγά το θαύμα στου Ρέντη


Το 3-0 της Βολερό στο πρώτο ματς έχει κάνει δύσκολη την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάλεντζ Καπ του βόλεϊ γυναικών, αλλά ο Ολυμπιακός θα το παλέψει.

Οι «ερυθρόλευκες» θέλουν τη νίκη με 3-0 ή 3-1 και μετά να κερδίσουν και το «χρυσό σετ» προκειμένου να κάνουν την υπέρβαση και να συνεχίσουν να ελπίζουν στην υπεράσπιση του τίτλου που κατέκτησαν πέρυσι.

Το ματς αρχίζει σήμερα (27/11) στις 18:00 στου Ρέντη, με τον Μπράνκο Κοβάσεβιτς να έχει όλες τις παίκτριες στην διάθεσή του, σε μία πολύ δύσκολη αποστολή, αλλά να δηλώνει πως θα το παλέψουν ως το τέλος.

«Έχουμε δύσκολη αποστολή, αλλά θα είναι ένα διαφορετικό ματς. Πήραμε τα μαθήματά μας και θα το παλέψουμε ως το τέλος», είπε χαρακτηριστικά στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού, με την Στέλλα Χριστοδούλου να λέει από πλευράς παικτριών:

«Σίγουρα έχουμε ένα πολύ δύσκολο έργο, όμως θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κάνουμε την ανατροπή και να πάρουμε την πρόκριση μέσα στην έδρα μας. Για αυτό το λόγο θα χρειαστούμε τον κόσμο στο πλευρό μας.  Τα τελευταία χρόνια έχουμε ζήσει μεγάλες στιγμές στο Ρέντη, το οποίο έχει γεμίσει ο κόσμος μας πολλές φορές και αυτό περιμένουμε να συμβεί και σε αυτό το ματς».Τελευταία Νέα