Ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε μία σπουδαία κίνηση στο βόλεϊ γυναικών καθώς συμφώνησε με την Αθηνά Παπαφωτίου.

Ο Παναθηναϊκός έκανε μία πολύ σπουδαία κίνηση στο γυναικείο βόλεϊ, καθώς ήρθε σε συμφωνία με την Αθηνά Παπαφωτίου.

Η οποία επιστρέφει στο «Τριφύλλι» μετά από 10 χρόνια. Η κίνηση αυτή με την 32χρονη πασαδόρο είναι από το πάνω ράφι και δυναμώνει πάρα πολύ τις «Πράσινες».

Η Αθηνά Παπαφωτίου μαζί με την Στέλλα Χριστοδούλου θεωρούνται οι κορυφαίες Ελληνίδες πασαδόροι, σε μία θέση άκρως νευραλγική για μία ομάδα βόλεϊ.

Η Παπαφωτίου που έχει διαγράψει ήδη μία σπουδαία καριέρα, αγωνιζόταν για πολλά χρόνια σε συλλόγους του εξωτερικού, στους οποίους έχει καταγράψει πολλές συμμετοχές.

Η Παπαφωτίου ξεκίνησε την καριέρα από τα Ιλίσια, Έπαιξε επίσης σε Αγία Παρασκευή και Πανιώνιο ενώ τη σεζόν 2010-11 φορούσε τα χρώματα του Παναθηναϊκού.

Για μια τριετία βρέθηκε στην ΑΕΚ (2011-2014) ενώ στη συνέχεια έπαιξε στο εξωτερικό με τη φανέλα της Στουτγκάρδης, της Μιλούζ, της Κονιελάνο και της Κομερκέκον.

Φυσικά έχει κατακτήσει και τίτλους. Το 2015 σήκωσε το Κύπελλο Γερμανίας, ενώ με την Μιλούζ πανηγύρισε ευρωπαϊκό τίτλο. Με την Κονιάλο στέφθηκε πρωταθλήτρια Ιταλίας ενώ την προηγούμενη σεζόν αναδείχθηκε με την ομάδα της κορυφαία πασαδόρος του γαλλικού πρωταθλήματος.

Το «Τριφύλλι» όταν την είχε στις τάξεις της πανηγύρισε και το τελευταίο του πρωτάθλημα. Έτσι η Παπαφωτίου θα αγωνιστεί δίπλα στις Γκροθούες,Στεπανένκο, Μανωλίνα Κωνσταντίνου, Ρόγκα και Παπαστεργίου που αποκτήθηκαν ήδη.

Ενώ συνεχίζουν στην ομάδα οι Χαντάβα, Μεταξά και Τσιτσιγιάννη. Οπότε οι κινήσεις μέχρι στιγμής είναι πολύ δυνατές με σκοπό να διεκδικήσει το πρωτάθλημα μετά από πολλά χρόνια.

Ενώ ο σχεδιασμός δεν σταματάει εδώ καθώς πλέον στον επίκεντρο βρίσκεται η συμφωνία με κάποια κεντρική. Με πολλά άτομα να υπάρχουν στο προσκήνιο. Μία από αυτές είναι η Τρινκόβα.

Φρίκη στα Γλυκά Νερά: Στραγγάλισαν γυναίκα δίπλα στο μωρό της – Σοκαρισμένος ο σύζυγος που ήταν δεμένος!

Παναθηναϊκός: Μετά τον Μπόλονι ακολουθούν και άλλοι!