ΠΑΟΚ - Ηρακλής

Το ΠΑΟΚ – Ηρακλής στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Volley League αναβλήθηκε οριστικά αφού δεν μπορούσε να διεξαχθεί αγώνας στο PAOK Sports Arena λόγω βροχής.  Τα νερά που έπεφταν από την οροφή στο τάραφλεξ έκαναν το διαιτητικό τρίο να προχωρήσει στην ανακοίνωση διορίας 90 λεπτών από την προκαθορισμένη ώρα έναρξης (20:00), για την επίλυση...

Το ΠΑΟΚ – Ηρακλής στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Volley League αναβλήθηκε οριστικά αφού δεν μπορούσε να διεξαχθεί αγώνας στο PAOK Sports Arena λόγω βροχής

Τα νερά που έπεφταν από την οροφή στο τάραφλεξ έκαναν το διαιτητικό τρίο να προχωρήσει στην ανακοίνωση διορίας 90 λεπτών από την προκαθορισμένη ώρα έναρξης (20:00), για την επίλυση ή την εξάλειψη του προβλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Αναβλήθηκε το Final 4 του κυπέλλου βόλεϊ ανδρών

Στη συνέχεια και από τη στιγμή, που το πρόβλημα δεν λύθηκε, η αναβολή του αγώνα ήταν αναπόφευκτη, καθώς προέχει η σωματική ακεραιότητα των αθλητών.

Πλέον οι δύο ομάδες αναμένουν τον ορισμό της αναμέτρησης σε νέα ημερομηνία η οποία πρόκειται να ανακοινωθεί από την Volley League, όμως όπως όλα δείχνουν ο αγώνας θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (9/3), την ίδια ώρα (20:00).