Σε προφορική συμφωνία με τον 38χρονο λίμπερο ήρθαν οι «ασπρόμαυροι»

Για μία τριετία αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό ο Γιώργος Στεφάνου, αλλά ο κύκλος του έκλεισε. Επόμενος σταθμός στην καριέρα του θα είναι ο ΠΑΟΚ.

Ο «Δικέφαλος» ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον 38χρονο λίμπερο και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να πέσουν και οι υπογραφές. Στη συνέχεια θα ανακοινωθεί και το deal θα ολοκληρωθεί.

Με τον Στεφάνου ο ΠΑΟΚ κάνει σεφτέ στο φετινό καλοκαίρι. Τον αποκτά, μάλιστα, για να κάνει δίδυμο με τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη.

Στο παρελθόν έχει περάσει από αρκετές ομάδες ο Στεφάνου. Ξεκίνησε από τον Γ.Σ. Πετρούπολης και στη συνέχεια ήταν στον Ιωνικό Νίκαιας. Για μία εξαετία ήταν στον Παναθηναϊκό και μετά πήγε στον Ολυμπιακό. ΕΑ Πατρών, Ηρακλής, Ολυμπιακός, Κηφισιά και ξανά Ηρακλής ήταν το δρομολόγιό του.

Στην καριέρα του έχει κατακτήσει οκτώ πρωταθλήματα, επτά Κύπελλα, πέντε Λιγκ Καπ και ένα Σούπερ Καπ. Φυσικά πρόκειται για διεθνή παίκτη, ο οποίος έχει φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο 212 φορές.

Αξίζει να σημειωθεί πως το φλερτ του ΠΑΟΚ με τον Στεφάνου καλά κρατεί. Άλλες δύο φορές στο παρελθόν είχαν προσπαθήσει να τον κάνουν δικό τους οι Θεσσαλονικείς. Απέτυχαν και τις δύο. Τότε είχε προτιμήσει να μείνει στην Αθήνα για να είναι κοντά στην οικογένειά του. Τελικά φαίνεται πως ήταν γραφτό να σμίξουν όμως.