Στρίμωγμα… ΠΑΟΚ σε Αραγκό για Φιλίποφ!


Μαρία Καούκη

Στρίμωγμα… ΠΑΟΚ σε Αραγκό για Φιλίποφ!


Στη γαλλική Αραγκό ντε Σετ προσπαθούν να χειριστούν την υπόθεση του Ντίμα Φιλίποφ και την κρυφή του επιθυμία να παίξει την επόμενη σεζόν φορώντας τη φανέλα του ΠΑΟΚ.
Αρκετοί στη Θεσσαλονίκη θεωρούν τελειωμένη τη μεταγραφή του 27χρονου πασαδόρου και πως απομένει μόνο να μπει η υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο, δεδομένης της επιθυμίας του Γιώργου Σαββίδη να φέρει στην Ελλάδα και στην αγαπημένη του ομάδα το φίλο του. Και η αλήθεια είναι ότι η Αραγκό στριμώχθηκε αρκετά, αλλά ακόμη λέει πως «κρατάει» τον παίχτη, χωρίς όμως να ξέρει αν θα αγωνιστεί μαζί της την επόμενη σεζόν…
«Ναι, έχουμε συμφωνία με τον Ντίμα Φιλίποφ!», απάντησε στο Sportime o Γάλλος προπονητής Φαμπιάν Ντιγκρίπ, ο οποίος όμως προσπάθησε να είναι όσο ειλικρινής μπορούσε και μίλησε στο μέτρο του επιτρεπόταν, λόγω των δυσκολιών της υπόθεσης και των διαπραγματεύσεων με τον «Δικέφαλο Αετό», για να σπάσει η εν λόγω συμφωνία και να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα ο Φιλίποφ.
Διακριτικά άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχει πρόβλημα με την παραμονή του παίχτη στην Αραγκό, αλλά και πως οι εξελίξεις θα είναι σχετικά άμεσες: «Προς το παρόν δεν μπορώ να πω κάτι για την περίπτωση του Φιλίποφ. Ομως, σε μία εβδομάδα από τώρα θα μπορώ να σας πω επίσημα τι θα γίνει».

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras