Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα – Μανωλίδης: Στιγμή για Σάλκε!

Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα 20/1/2019. Κλείνει σήμερα η πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου στην Bundesliga. Ισορροπημένες, στα χαρτιά, αμφότερες οι αναμετρήσεις. Απολογισμός Αιματηρό Σάββατο. Πέρασε μεν το διπλό της Ντόρτμουντ για το οποίο λέγαμε πως παραείναι ψηλά η απόδοση του διπλού. Που να έπαιζε και ο Ρόις δηλαδή. Ωστόσο, στα λοιπά δεν έκατσε τίποτε. Δύσκολο να βγει...
Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα – Μανωλίδης: Στιγμή για Σάλκε!

Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα 20/1/2019. Κλείνει σήμερα η πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου στην Bundesliga. Ισορροπημένες, στα χαρτιά, αμφότερες οι αναμετρήσεις.

Απολογισμός

Αιματηρό Σάββατο. Πέρασε μεν το διπλό της Ντόρτμουντ για το οποίο λέγαμε πως παραείναι ψηλά η απόδοση του διπλού. Που να έπαιζε και ο Ρόις δηλαδή. Ωστόσο, στα λοιπά δεν έκατσε τίποτε. Δύσκολο να βγει κάτι όταν βασική επιλογή σε όλες τις επιλογές ήταν οι άσοι. Μόνο ένας ήρθε. Αυτός της Αϊντραχτ. Δεν ήταν στο παιχνίδι μας. Δικαίως ηττήθηκαν ή πιο σωστά δεν κέρδισαν βάσει εικόνας δεν ήταν να χάσουν, Στουτγκάρδη και Αουγκσμπουργκ. Μόνο η Λεβερκούζεν αδικείται. «Σφυροκόπησε» την Γκλάντμπαχ, αλλά… Σημασία έχει τι έγραψε το κοντέρ όμως. Μόλις 1/5. Βαθμολογία και αποτελέσματα εδώ. 

Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα

Δύο παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της Μπουντεσλίγκα. Στη στήλη «Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα» θα ασχοληθούμε αμφότερα. Ξεκίνημα από την αναμέτρηση της Σάλκε με τη Βόλφσμπουργκ. Η πορεία των δύο ομάδων στο πρώτο μισό συνοψίζεται ως εξής. Η Σάλκε δεν περιμέναμε να πάμε τόσο άσχημα, η Βόλφσμπουργκ δεν περιμέναμε να πάει τόσο καλά. Το θέμα είναι τώρα τι γίνεται.

ΟΙ «βασιλικοί μπλε» έχουμε αναφέρει πως στην άκρη του πάγκου έχουν έναν άνθρωπο που δεν είναι σε θέση πα παρουσιάσει επιθετικό, παραγωγικό ποδόσφαιρο. Αυτό πλήρωσε τη σεζόν που τρέχουμε η Σάλκε. Βέβαια από ένα σημείο και μετά δεν είχε επιθετικό να παρατάξει. Ξέμεινε. Απόψε διαθέτει τον Ουτ, την ώρα που η Βόλφσμπουργκ θα παίξει χωρίς Γκιλαβογκί, Γκίντσεκ. Ειδικά ο πρώτο λειτουργεί ως μετρονόμος ρυθμού. Δύσκολη αποστολή. Η πίεση είναι με τη μεριά των γηπεδούχων, μαζί όμως και με την παράδοση. Εννιά διαδοχικά ματς αήττητη, οκτώ από αυτά νικηφόρα κόντρα στους «λύκους». Ο άσος είναι σε τιμές άνω του διπλασιασμού και αξίζει το ποντάρισμά μας.

Ομάδα Τσβάιτελιγκα

Η Νυρεμβέργη είναι η μόνη ομάδα που μοιάζει φτωχό συγγενή σε αυτή την κατηγορία. Βάσει αγωνιστικής δυναμικής. Δεν ενισχύθηκε, δεν άλλαξε η εικόνα της στα φιλικά, προσωπικά μιλώντας φαντάζει απίθανο να σώσει την κατηγορία. Βέβαια παιχνίδια σαν το σημερινό οφείλει να τα χτυπάει. Τη Χέρτα σε κάτι τέτοια πρέπει να τη φοβάται ο παίκτης του στοιχήματος. Σε ματς που θεωρητικά πρέπει να πάρει μακριά από το Βερολίνο. Δύσκολη η εξαγωγή σημείου στο συγκεκριμένο ματς, μοιάζει ασφαλής η επιλογή του να σκοράρουν αμφότερες οι ομάδες.

Βασική επιλογή
ΣΑΛΚΕ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ        1        2,25 (pamestoixima.gr)

Συμπλήρωμα
ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ – ΧΕΡΤΑ    G/G    1,77 (pamestoixima.gr)

Γεράσιμος Μανωλίδης (facebook, twitter)

Μικρή παρένθεση για να σας υπενθυμίσω τη στήλη ακατέργαστα διαμάντια.
Κάθε Παρασκευή στα περίπτερα μαζί με το Sportime.
Παιχνίδια με μονάδες, κάβα και στατιστικά όλων των ετών.
Απόλυτη επιβεβεβαίωση στις πρόσφατες προβλέψεις.

Δείτε εδώ προτάσεις για το ιταλικό πρωτάθλημα

http://www.sportime.gr/sportime-bet/242605/chose-gkol-apo-noris/

 

 

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα – Μανωλίδης: Στιγμή για Σάλκε!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…