SPORTIME BET

Super League Προγνωστικά – Τάσος Τσόλκας: Υπάρχει κίνητρο

Στο παιχνίδι που κλείνει την αγωνιστική της Super League, ο Παναθηναϊκός θα έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στη Λαμία
Super League Προγνωστικά – Τάσος Τσόλκας: Υπάρχει κίνητρο

Το παιχνίδι της Λαμίας με τον Παναθηναϊκό, που κλείνει την αγωνιστική της Super League, έχει πολλές ιδιαιτερότητες και βάσει απόδοσης μας δίνεται μία πολύ καλή ευκαιρία, την οποία αξίζει να εκμεταλλευτούμε.

Η επιλογή μας θα είναι το «διπλό», η νίκη του Παναθηναϊκού η οποία πληρώνει πολύ καλά, τηρουμένων των αναλογιών.

Οι «πράσινοι» προέρχονται από μία πολύ καλή εμφάνιση με την Ξάνθη, η οποία όμως δε συνοδεύτηκε από το νικηφόρο αποτέλεσμα. Ωστόσο, το δεύτερο ημίχρονο ήταν το καλύτερο μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια.

Η Λαμία απ’ την άλλη προέρχεται από μία ήττα στο τελευταίο λεπτό από τον Αρη, από μία στημένη φάση. Ο Χάβος παρέταξε πολύ καλά την ομάδα του στο γήπεδο κι έφτασε μερικά δευτερόλεπτα από τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν πριν από οκτώ μέρες για το Κύπελλο και η Λαμία επικράτησε 1-0. Τώρα όμως πρόκειται για ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός θα μπει στο γήπεδο με το μαχαίρι στα… δόντια για να πάρει τη νίκη.

Οι «πράσινοι» έχουν την ποιότητα να ανταπεξέλθουν σε αυτή τη δύσκολη πρόκληση. Η επιλογή μας θα είναι το «διπλό», το οποίο πληρώνει πολύ καλά και θα τιμήσουμε δεόντως!

ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

1366  ΛΑΜΙΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ                      2                             2,45

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Super League Προγνωστικά – Τάσος Τσόλκας: Υπάρχει κίνητρο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Τσόλκας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.