SPORTIME BET

Ο Τσιτσιπάς έτοιμος να «τρελάνει» ξανά όλο τον κόσμο

Μετά τον Φέντερερ θέλει να στείλει σπίτι του και τον Ισπανό Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ – Ο Τσιτσιπάς είναι τέταρτο φαβορί για να κατακτήσει το Australian Open
Ο Τσιτσιπάς έτοιμος να «τρελάνει» ξανά όλο τον κόσμο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς «τρέλανε» όλο τον κόσμο, έκανε υπερήφανους όλους τους Έλληνες και είναι έτοιμος για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πέτυχε τη μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του ελληνικού τένις. Κέρδισε με 3-1 σετ τον κορυφαίο τενίστα όλων των εποχών Ρότζερ Φέντερερ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Australian Open.

Έκανε πραγματικότητα το όνειρο που είχε από μικρό παιδί, να κερδίσει το μεγάλο του ίνδαλμα, τον Ελβετό, κάτοχο 20 τίτλων Grand Slam. Κι απέδειξε ότι είναι γεννημένος για πολύ μεγάλα πράγματα.

Μπροστά του έχει μία ακόμα μεγάλη πρόκληση. Στις 03:30 το πρωί αρχίζει ο μεγάλος προημιτελικός με τον Ισπανό Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ, ο οποίος προέρχεται από 9 σερί νίκες και είναι Νο 22 στην παγκόσμια κατάταξη.

Ο Τσιτσιπάς, μετά τη νίκη επί του Φέντερερ, ανέβηκε στην 13η θέση της κατάταξης και είναι φαβορί για να προκριθεί στα ημιτελικά.

Πλήθος στοιχηματικών επιλογών από τον ΟΠΑΠ για τον προημιτελικό

Για τον μεγάλο αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ προσφέρει πλήθος στοιχηματικών επιλογών, τόσο στο πρακτορείο, όσο και στο Pamestoixima.gr.

Ανάμεσα στα στοιχήματα που προσφέρονται είναι για τον νικητή του πρώτου και του δεύτερου σετ, το ακριβές σκορ σετ, το σύνολο των Games, τον νικητή του αγώνα σε συνδυασμό με τον νικητή του πρώτου σετ, τους συνολικούς άσσους, το σκορ μετά από 2 Games, το πρώτο μπρέικ, τη διάρκεια του αγώνα, την ταχύτητα του γρηγορότερου σερβίς, τα συνολικά αβίαστα λάθη, τα συνολικά διπλά λάθη, τα συνολικά Winners, τον σκόρερ του πρώτου πόντου, το ποσοστό πετυχημένου πρώτου σερβίς, το αν θα γίνει tie break.

Μαζί με τα κορυφαία ονόματα στα φαβορί για την κατάκτηση

Μετά το τέλος του χτεσινού αγώνα, ο Φέντερερ αναγνώρισε την ανωτερότητα του Τσιτσιπά και στις δηλώσεις του τόνισε ότι τον κέρδισε ένας καλύτερος παίκτης. Όταν έχεις αποκλείσει τον Φέντερερ κι έχεις κερδίσει την αναγνώρισή του δικαιούσαι να ονειρεύεσαι την κατάκτηση του τροπαίου.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστική απόδοση για την κατάκτηση από τον Στέφανο Τσιτσιπά του Australian Open.

Ο 20χρονος Έλληνας τενίστας είναι τέταρτο φαβορί για να πάρει τον τίτλο. Πρώτο φαβορί είναι ο Νόβακ Τζόκοβιτς, δεύτερο ο Ραφαέλ Ναδάλ και τρίτο ο Ράοντιτς Μίλος.

Άφαντος ο μεγάλος νικητής του Πρωτοχρονιάτικου Λαχείου

Στην Καβάλα τον Ιανουάριο το πρόγραμμα «ΟΠΑΠ στη Γειτονιά»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Τσιτσιπάς έτοιμος να «τρελάνει» ξανά όλο τον κόσμο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.