SPORTIME BET

Πώς ο Τσιτσιπάς με τις νίκες του «απογείωσε» το στοίχημα

Το ταξίδι στο όνειρο του Στέφανου Τσιτσιπά συνεχίζεται και μαζί  του το ζουν όλοι οι Έλληνες. Τις τελευταίες μέρες όλο και περισσότεροι ποντάρουν στους αγώνες του Στέφανου Τσιτσιπά στο Australian Open. Οι Έλληνες πιστεύουν στις επιτυχίες του και το στοίχημα έχει «απογειωθεί». Ενδεικτικά, στον αγώνα με τον Φέντερερ πάνω από 1.400 παίκτες πήγαν στο ταμείο, με...
Πώς ο Τσιτσιπάς με τις νίκες του «απογείωσε» το στοίχημα

Το ταξίδι στο όνειρο του Στέφανου Τσιτσιπά συνεχίζεται και μαζί  του το ζουν όλοι οι Έλληνες. Τις τελευταίες μέρες όλο και περισσότεροι ποντάρουν στους αγώνες του Στέφανου Τσιτσιπά στο Australian Open.

Οι Έλληνες πιστεύουν στις επιτυχίες του και το στοίχημα έχει «απογειωθεί». Ενδεικτικά, στον αγώνα με τον Φέντερερ πάνω από 1.400 παίκτες πήγαν στο ταμείο, με τη νίκη του Τσιτσιπά, τόσο στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, όσο και στην πλατφόρμα του Pamestoixima.gr. Παρότι ήταν αουτσάιντερ ο Τσιτσιπάς, πόνταραν στη νίκη του, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκεια του αγώνα και δικαιώθηκαν.

Ο Τσιτσιπάς ξεκίνησε το Australian Open ως αουτσάιντερ κι έχει γίνει τρίτο φαβορί για να το κατακτήσει. Πρώτο φαβορί εξακολουθεί να είναι ο Νόβακ Τζόκοβιτς και δεύτερο ο Ραφαέλ Ναδάλ.

Πριν ξεκινήσει το Australian Open, το Pamestoixima.gr πρόσφερε ακόμα μεγαλύτερη απόδοση για την κατάκτηση του τροπαίου από τον Στέφανο Τσιτσιπά. Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης και στην πορεία του έως τον ημιτελικό, ο Τσιτσιπάς εξακολουθεί να προσφέρεται σε ιδιαίτερα ανταγωνιστική απόδοση. Κι όλο και περισσότεροι ποντάρουν στην τελική επικράτησή του.

Χοσε:Ορλάντο για πρωτάθλημα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πώς ο Τσιτσιπάς με τις νίκες του «απογείωσε» το στοίχημα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.