SPORTIME BET

25 Χρόνια ΤΖΟΚΕΡ: Στη Ρόδο ο νικητής του δεύτερου TESLA

Συνεχίζονται οι εβδομαδιαίες κληρώσεις για 2 ακόμα αυτοκίνητα
25 Χρόνια ΤΖΟΚΕΡ: Στη Ρόδο ο νικητής του δεύτερου TESLA

Ένα ακόμη TESLA Model 3 χάρισε το ΤΖΟΚΕΡ με αφορμή τα 25α γενέθλιά του. Στην εβδομαδιαία κλήρωση της Δευτέρας, 31 Οκτωβρίου, μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Γρηγόρης Σ. στη Ρόδο, ο οποίος συμμετείχε στον διαγωνισμό μέσω του tzoker.gr.

Τον μεγάλο τυχερό υποδέχθηκε, την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου, στα κεντρικά γραφεία του ΟΠΑΠ, η ομάδα του ΤΖΟΚΕΡ.

«Ευχαριστώ πολύ τον ΟΠΑΠ για αυτό το μεγάλο δώρο. Η χαρά μου ήταν τόσο μεγάλη, που στην αρχή δυσκολεύτηκα πολύ να το πιστέψω», είπε ο νικητής του TESLA, Γρηγόρης Σ.

Η VLTs & DBGs Director του ΟΠΑΠ, Αναστασία Μπίρμπα, τόνισε:  «Το ΤΖΟΚΕΡ γιορτάζει τα 25 του χρόνια και μοιράζει κάθε εβδομάδα ένα αυτοκίνητο TESLA. Ο κόσμος γιορτάζει μαζί μας τα γενέθλια του παιχνιδιού, συμμετέχοντας καθημερινά όλο και περισσότερο στις κληρώσεις. Σήμερα, είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε τον δεύτερο μεγάλο νικητή».

Ο Online Numerics, Operations & VIP Director του ΟΠΑΠ, Γιάννης Πανόπουλος , δήλωσε: «Εδώ και τρία χρόνια οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ μπορούν να παίρνουν μέρος στις κληρώσεις και όλες τις εκπλήξεις του παιχνιδιού από όπου κι αν βρίσκονται μέσα από το tzoker.gr. Έτσι κι ο Γρηγόρης Σ. συμμετείχε στην κλήρωση από το κινητό του και κέρδισε το μεγάλο δώρο του ΤΖΟΚΕΡ για τα 25α γενέθλιά του».

Τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου η κλήρωση για το τρίτο TESLA

 Δύο ακόμη TESLA αναζητούν κάτοχο μέσω των εβδομαδιαίων κληρώσεων του ΤΖΟΚΕΡ, που θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα έως και τις 14 Νοεμβρίου. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό για τα αυτοκίνητα γίνεται εντελώς δωρεάν είτε με μια επίσκεψη σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ, είτε με μια επίσκεψη στο tzoker.gr, χωρίς να απαιτείται η κατάθεση δελτίου ΤΖΟΚΕΡ.

Η επόμενη κλήρωση, για το τρίτο TESLA, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου και σε αυτήν θα πάρουν μέρος όσοι υποβάλλουν συμμετοχές έως και την Κυριακή, 6 Νοεμβρίου, το βράδυ.

***

Εταιρικό προφίλ

 Ο ΟΠΑΠ είναι η κορυφαία εταιρεία τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα και μία από τις πλέον καταξιωμένες στον κλάδο της παγκοσμίως.

Ιδρύθηκε το 1958 και δραστηριοποιείται στη διεξαγωγή και διαχείριση αριθμοπαιχνιδιών, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων (VLTs) στην Ελλάδα. Επιπλέον, ο ΟΠΑΠ κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο ως προς την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στις δραστηριότητες του.

Ταυτόχρονα, ο ΟΠΑΠ κατέχει εξέχουσα θέση μεταξύ των πλέον κοινωνικά υπεύθυνων επιχειρήσεων στην Ελλάδα. Μέσω εκτενούς προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας, το οποίο επικεντρώνεται στην Υγεία, τον Αθλητισμό και την Απασχόληση, η εταιρεία στηρίζει έμπρακτα και διαχρονικά την ελληνική κοινωνία.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.opap.gr

Ένα ακόμη TESLA Model 3 χάρισε το ΤΖΟΚΕΡ με αφορμή τα 25α γενέθλιά του. Στην εβδομαδιαία κλήρωση της Δευτέρας, 31 Οκτωβρίου, μεγάλος νικητής..

Γρηγόρης Σ., μεγάλος νικητής της δεύτερης κλήρωσης του διαγωνισμού «25 Χρόνια ΤΖΟΚΕΡ»

Ένα ακόμη TESLA Model 3 χάρισε το ΤΖΟΚΕΡ με αφορμή τα 25α γενέθλιά του. Στην εβδομαδιαία κλήρωση της Δευτέρας, 31 Οκτωβρίου, μεγάλος νικητής..

Γρηγόρης Σ., μεγάλος νικητής της δεύτερης κλήρωσης του διαγωνισμού «25 Χρόνια ΤΖΟΚΕΡ»

Ένα ακόμη TESLA Model 3 χάρισε το ΤΖΟΚΕΡ με αφορμή τα 25α γενέθλιά του. Στην εβδομαδιαία κλήρωση της Δευτέρας, 31 Οκτωβρίου, μεγάλος νικητής..

Γρηγόρης Σ., μεγάλος νικητής της δεύτερης κλήρωσης του διαγωνισμού «25 Χρόνια ΤΖΟΚΕΡ», με την oμάδα του ΟΠΑΠ

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.