Θωμάς Τζόκας, διευθύνων σύμβουλος της winmasters, μιλάει στο πλαίσιο των βραβείων του ΠΣΑΤ

Η winmasters έκλεισε χορηγική συμφωνία με τον ΠΣΑΤ

Η winmasters ήταν ο Μεγάλος Χορηγός των 24ων Δημοσιογραφικών Βραβείων, στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας της εταιρείας με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ).

Στα βραβεία-θεσμό που διοργάνωσε για ακόμα μια φορά με απόλυτη επιτυχία ο ΠΣΑΤ την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου στο Μουσείο της Ακρόπολης, το «παρών» έδωσαν όλοι οι αθλητικοί συντάκτες που διακρίθηκαν τo 2021, καθώς και σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο του αθλητισμού.

Με τη νέα της πρωτοβουλία να στηρίξει όλες τις δράσεις του ΠΣΑΤ, η winmasters προσθέτει ακόμα μία σημαντική χορηγία στο ενεργητικό της και παραμένει πιστή στη διαχρονική της δέσμευση να στηρίζει έμπρακτα τον αθλητισμό και τον πολιτισμό.

Με αφορμή τη νέα χορηγική συνεργασία ανάμεσα στη winmasters και τον ΠΣΑΤ, ο διευθύνων σύμβουλος της winmasters κ. Θωμάς Τζόκας δήλωσε: «Αναγνωρίζουμε τη συμβολή του ΠΣΑΤ στην ανάπτυξη του αθλητισμού, καθώς και το πλούσιο κοινωνικό του έργο. Στηρίζουμε όλες τις προσπάθειες του, οι οποίες ενισχύουν τον ελληνικό αθλητισμό, προάγουν το δημοσιογραφικό λειτούργημα και συνδράμουν στην επιμόρφωση νέων ανθρώπων με ημερίδες σε όλη την επικράτεια».

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας