SPORTIME BET

Υπερθέαμα στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με ενισχυμένες αποδόσεις!

Το 2026 έχει ξεκινήσει με σπουδαία παιχνίδια και συνεχίζει και την πρώτη Κυριακή του έτους.
Υπερθέαμα στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με ενισχυμένες αποδόσεις!

Το ματς που ξεχωρίζει είναι αυτό ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Τσέλσι για την 20η αγωνιστική της Premier League. Οι «πολίτες» την Πρωτοχρονιά «σκόνταψαν» στην έδρα της Σάντερλαντ (0-0) και είδαν τη διαφορά από την κορυφή να αυξάνεται στους 4 βαθμούς.

Από την άλλη η Τσέλσι μετά την εντός έδρας ισοπαλία στο τέλος του 2025 με την Μπόρνμουθ (2-2), προχώρησε στη λύση της συνεργασίας της με τον Έντσο Μαρέσκα. Οι λόγοι βέβαια δεν ήταν μόνο αγωνιστικοί. Ο Ιταλός τεχνικός βρίσκεται σε επαφές με τη Μάντσεστερ Σίτι προκειμένου να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Πεπ Γκουαρδιόλα, αν αυτός αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν.

Η αναμέτρηση έτσι απέκτησε ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον, από το ούτως ή άλλως μεγάλο που είχε και πριν την απόλυση Μαρέσκα.

Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι 1:1.64 X: 4.50 2: 4.55

Η La Liga κάνει πρεμιέρα για το 2026 με μεγάλα ματς και ένα από αυτό είναι το Ρέαλ Μαδρίτης – Μπέτις. Οι Μαδριλένοι βρίσκονται στο κυνήγι της Μπαρτσελόνα (-4 βαθμοί) και δεν έχουν πολλά περιθώρια για απώλειες. Ο Αλόνσο δείχνει να απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της διοίκησης όμως ειδικά στη Ρεάλ τα αποτελέσματα παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο.

Στην Μπέτις από την άλλη τα πράγματα πηγαίνουν σχετικά καλά. Έκλεισε ιδανικά το 2025 με μία εμφατική νίκη (4-0) απέναντι στη Χετάφε, είναι στην 6η θέση της βαθμολογίας και κοιτάει ψηλότερα. Ξέρει ότι έχει δύσκολο έργο στη Μαδρίτη αλλά δεν θα περιοριστεί σε παθητικό ρόλο.

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπέτις 1: 1.47 X: 4.70 2: 6.30

Ένα παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον διεξάγεται στην Ιταλία για τη 18η αγωνιστική της Serie A. Η Λάτσιο υποδέχεται τη Νάπολι με τις πορείες των δύο ομάδων να είναι αντίθετες.

Οι γηπεδούχοι παρά την παρουσία του Μαουρίτσιο Σάρι στον πάγκο τους δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα και μετράνε μόλις μία νίκη στα τελευταία 5 παιχνίδια τους. Παλεύουν να βρουν μία θέση στην 6αδα και απέναντι στη Νάπολι θέλουν να δείξουν χαρακτήρα.

Οι πρωταθλητές Ιταλίας κατέκτησαν και το Σούπερ Καπ, είναι στο -2 από την κορυφή και είδαν φέτος τον ανταγωνισμό να αυξάνεται. Έχουν μία απαιτητική αποστολή στη Ρώμη αλλά για να διεκδικήσουν και φέτος τον τίτλο πρέπει να δείχνουν χαρακτήρα σε τέτοιες αναμετρήσεις.

Λάτσιο – Νάπολι: 1: 3.40 X: 3.05 2: 2.35

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στα μεγάλα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

 

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

⚠️ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η συμμετοχή σε τυχερά παιχνίδια ατόμων κάτω των 21 ετών. Ο στοιχηματισμός ενέχει κίνδυνο εθισμού και απώλειας κεφαλαίου. Παίξτε Υπεύθυνα. Γραμμή Υποστήριξης ΚΕΘΕΑ: 2109237777. Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
Φίλιππος Ποταμιανάκης

Από μικρός με μία μπάλα στα… πόδια. Το μόνο που ήθελε ήταν να ασχοληθεί με αυτή. Αφού δεν τα κατάφερε κλωτσώντας τη, το κάνει γράφοντας. Βέβαια, ακόμα τα ποδοσφαιρικά δεν τα έχει πιάσει, αφού ασχολείται με άλλα σπορ, αλλά που θα πάει. Όλος ο καιρός μπροστά του είναι.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: ΑΕΛ Novibet – Πανσερραϊκός 1-0: Παντελίδης magic touch

ΑΕΛ Novibet – Πανσερραϊκός 1-0: Παντελίδης magic touch

Με τον Σάββα Παντελίδη στον πάγκο, η ΑΕΛ Novibet βάζει βαθμούς στο σακούλι και πάει καρφί για την παραμονή

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ 0-1: Ο Γιόβιτς ζωγράφισε, ο Στρακόσα έσωσε και η ΑΕΚ πέρασε από την Τρίπολη

Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ 0-1: Ο Γιόβιτς ζωγράφισε, ο Στρακόσα έσωσε και η ΑΕΚ πέρασε από την Τρίπολη

Η ΑΕΚ έκανε τα εύκολα δύσκολα, είδε στο τέλος τον Στρακόσα να κάνει την επέμβαση της αγωνιστικής και τελικά νίκησε με γκολάρα Γιόβιτς

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Αυτό είναι το σύστημα που παίζει ο Νίκολιτς, δεν είναι ακριβώς 4-4-2

ΑΕΚ: Αυτό είναι το σύστημα που παίζει ο Νίκολιτς, δεν είναι ακριβώς 4-4-2

Ο Νίκολιτς εμφανίζει και πάλι την ΑΕΚ με ένα σύστημα που στα... χαρτιά φαίνεται 4-4-2 αλλά στο γήπεδο είναι διαφορετικό

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Το δράμα του Κάρμο στην Οβιέδο

Το δράμα του Κάρμο στην Οβιέδο

Ο δανεισμός αυτός δεν του πάει και τόσο καλά του Κάρμο, που είναι βέβαιο πως θα έχει μετανιώσει που δεν επέλεξε τον Ολυμπιακό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Τι λέει ο Συλαϊδόπουλος για τη Ρίο Άβε

Τι λέει ο Συλαϊδόπουλος για τη Ρίο Άβε

Ο Σιλαϊδόπουλος περιμένει δύσκολο ματς στη Τσουπάνα αλλά θέλει η Ρίο Άβε να βγάλει ξανά ποιότητα και καθαρό μυαλό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Δημήτρης Γιαννούλης: Έριξε την Μπάγερν στο καναβάτσο

Δημήτρης Γιαννούλης: Έριξε την Μπάγερν στο καναβάτσο

Ο Δημήτρης Γιαννούλης και η Άουγκσμπουργκ υποχρεώσαν την Μπάγερν στην πρώτη φετινή της ήττας στην Μπουντεσλίγκα

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – Βόλος 1-0: Πονηρό παιχνίδι αλλά τελικά είχε Ελ Κααμπί και Τζολάκη

Ολυμπιακός – Βόλος 1-0: Πονηρό παιχνίδι αλλά τελικά είχε Ελ Κααμπί και Τζολάκη

Πολύ καλός ο Σιπιόνι, που έδειξε πως μπορεί ο Μεντιλίμπαρ να βασιστεί επάνω του ενώ προσπάθησε και έχασε και μεγάλη ευκαιρία ο Στρεφέτσα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ: Με 4-4-2 και Βάργκα, Μάνταλο ο Νίκολιτς

Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ: Με 4-4-2 και Βάργκα, Μάνταλο ο Νίκολιτς

Κομβικό το Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ με την Ένωση να μη θέλει να χάσει την επαφή με την κορυφή και τους Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Τάσος Δουβίκας: Σε τρελή κατάσταση, ακόμα δύο γκολ στον θρίαμβο της Κόμο

Τάσος Δουβίκας: Σε τρελή κατάσταση, ακόμα δύο γκολ στον θρίαμβο της Κόμο

Ο Τάσος Δουβίκας είναι σε φοβερή κατάσταση στην Ιταλία, πέτυχε ακόμα δύο γκολ σε έναν ιστορικό θρίαμβο της Κόμο

Ποδόσφαιρο