ΛΟΤΤΟ: Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του ΛΟΤΤΟ στις 20 Μαρτίου - Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά τους τυχερούς αριθμούς και τους νικητές.

ΛΟΤΤΟ 28/11: Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του ΛΟΤΤΟ στις 28 Νοεμβρίου και ΠΑΡΑΚΑΤΩ μπορείτε να δείτε αναλυτικά τους τυχερούς αριθμούς, τους συμμετέχοντες, καθώς και τους νικητές κάθε κατηγορίας.

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του ΛΟΤΤΟ στις 28 Νοεμβρίου και ΠΑΡΑΚΑΤΩ μπορείτε να δείτε αναλυτικά τους τυχερούς αριθμούς, τους συμμετέχοντες, καθώς και τους νικητές κάθε κατηγορίας.

Στο δελτίο μπορούν να συμπληρωθούν (με τον τρόπο που ισχύει σήμερα ή περιγράφεται στο ενημερωτικό φυλλάδιο): Απλές Στήλες ΛΟΤΤΟ, Πλήρη Συστήματα (Συστήματα Πλήρους Ανάπτυξης), Τυποποιημένα Συστήματα (Συστήματα Μειωμένης Ανάπτυξης), Συστήματα Συνδυασμών, Τυχαία Επιλογή, Συνεχόμενες / Μελλοντικές κληρώσεις, Πλήθος συνεχόμενων αριθμών ΠΡΟΤΟ.

Η διαδικασία για τη διαλογή των δελτίων του ΛΟΤΤΟ του ΟΠΑΠ.

Μετά την ολοκλήρωση της κλήρωσης του ΛΟΤΤΟ, συγκρίνουμε τη νικήτρια στήλη με τις προβλέψεις μας για να ελέγξουμε αν το δελτίο μας κερδίζει.

Για ευκολία, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα ειδικά Τερματικά Ελέγχου Αποδείξεων που υπάρχουν σε κάθε πρακτορείο ή να απευθυνθούμε στον Πράκτορα.

Ο έλεγχος μπορεί επίσης να γίνει από την ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ, από την επιλογή «Εύρεση Επιτυχιών».

Ο έλεγχος πραγματοποιείται είτε με την εισαγωγή των προγνωστικών μέσω της εφαρμογής «Εύρεση επιτυχιών με βάση τα προγνωστικά Δελτίου».

Επίσης με την εισαγωγή των στοιχείων της απόδειξης συμμετοχής μέσω της εφαρμογής «Έλεγχος κερδών», είτε με τη χρήση της εφαρμογής «Αυτόνομο Πρόγραμμα Διαλογής» η οποία διατίθεται δωρεάν από την ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ.

Στην πίσω όψη του δελτίου βρίσκεται και ο πίνακας Επιτυχιών Συστημάτων Πλήρους Ανάπτυξης.

Με αυτόν μπορείτε να υπολογίσετε τον αριθμό των επιτυχιών ανάλογα με το σύνολο των αριθμών που έχετε επιλέξει.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ελληνοτουρκικά: Όλες οι ειδήσεις

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο