×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Με τα Virtual Sports του ΟΠΑΠ ζεις την εμπειρία ενός πραγματικού αγώνα


    Θοδωρής Σανιδάς

Με τα Virtual Sports του ΟΠΑΠ ζεις την εμπειρία ενός πραγματικού αγώνα


Το ποδόσφαιρο περνάει σε άλλη διάσταση με τα ανανεωμένα Virtual Sports του ΟΠΑΠ. Εμείς βρεθήκαμε σε ένα πρακτορείο και ζήσαμε την απόλυτη στοιχηματική εμπειρία με εικονικούς ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Πήραμε μια γεύση από τις 300 νέες φάσεις που προστέθηκαν, τα ολοκαίνουρια γραφικά, καθώς και τις ανανεωμένες οθόνες αποδόσεων και αποτελεσμάτων που μας έφεραν πιο κοντά από ποτέ στο πραγματικό ποδόσφαιρο.

Είχαμε την ευκαιρία να ποντάρουμε σε 22 διαθέσιμες αγορές σε κάθε αγώνα, στον οποίο αναμετριόνταν σύλλογοι ή εθνικές ομάδες. Μέσα σε λίγα μόνο λεπτά απολαύσαμε τα κορυφαία στιγμιότυπα των αναμετρήσεων με την ίδια ένταση και την ίδια αγωνία με την οποία παρακολουθούμε έναν αγώνα ποδοσφαίρου στην τηλεόραση.

Οι ρεαλιστικές κινήσεις, η γρήγορη εναλλαγή των φάσεων και ο έντονος ρυθμός του αγώνα ήταν αυτά που μας εντυπωσίασαν περισσότερο, ενώ άξια αναφοράς είναι η ευκολία με την οποία ποντάραμε μέσω της συμπλήρωσης δελτίου ή μέσω των Συσκευών  Αυτόματης Εξυπηρέτησης Στοιχηματισμού Opapbet.

Η ουσία των όσων ζήσαμε περικλείεται στα λόγια του Διευθυντή Αθλητικού Στοιχηματισμού ΟΠΑΠ, Θάνου Ρήγα: «Προτεραιότητα του ΟΠΑΠ είναι η ανάπτυξη ενός χαρτοφυλακίου κορυφαίων προϊόντων.

Στόχος μας είναι να αναβαθμίσουμε περεταίρω την παικτική εμπειρία των πελατών μας, προσφέροντας τους νέο ψηφιακό περιεχόμενο και περισσότερες επιλογές όταν επισκέπτονται τα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Virtual Sports

Στο πλαίσιο αυτό, προχωρήσαμε στην ανανέωση του Virtual Sports ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, εμπλουτίζοντας ακόμη περισσότερο την οικογένεια του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Το ανανεωμένο παιχνίδι διατίθεται στα πρακτορεία ΟΠΑΠ από τέλη Μαΐου και έχει τύχει θερμής υποδοχής από τους πελάτες και τους πράκτορες μας, καθώς είναι πλέον πιο ρεαλιστικό από ποτέ».

Virtual Sports

Η Head of Virtual Sports, Χρυσούλα Αθανασοπούλου μάλιστα μας περιέγραψε τις νέες δυνατότητες: «Εδώ και 3 χρόνια, το Virtual Sports ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ προσφέρει στους πελάτες των πρακτορείων ΟΠΑΠ μια αληθινή εμπειρία στοιχήματος σε εικονικούς αγώνες ποδοσφαίρου, που διαρκούν μόλις λίγα λεπτά.

Το ανανεωμένο παιχνίδι διαθέτει ακόμη πιο εντυπωσιακά γραφικά, 300 νέες φάσεις και ανανεωμένες οθόνες αποδόσεων και αποτελεσμάτων. Έτσι, οι virtual αγώνες έρχονται ακόμη πιο κοντά στο πραγματικό ποδόσφαιρο.

Επίσης,  το παιχνίδι προσφέρει πλέον περισσότερα από 340 στοιχηματικά γεγονότα κάθε μέρα και 22 αγορές ανά αγώνα, ενώ οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα στοιχηματισμού μέσω δελτίου ή μέσω των συσκευών αυτόματης εξυπηρέτησης Opapbet».

ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ! ΠΑΙΞΕ ΟΠΟΙΟ ΦΡΟΥΤΑΚΙ ΘΕΛΕΙΣ

Τελευταία Νέα