×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ο ΟΤΕ ετοιμάζει στοιχηματική εταιρεία!


    Βαγγέλης Λάσκαρης

Ο ΟΤΕ ετοιμάζει στοιχηματική εταιρεία!


Ο όμιλος ΟΤΕ προχώρησε στην κατηγορηματική διάψευση των σεναρίων που έκαναν λόγο για εξαγορά ή συμμετοχή του, ή θυγατρικής του, στο μετοχικό κεφάλαιο των Intralot και Intrasoft.

Και, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, o οργανισμός επιβεβαίωσε τη συνεργασία του με την Intralot, η οποία αφορά στον τομέα παροχής υπηρεσιών τυχερών παιχνιδιών μέσω διαδικτύου, μέσω κοινής εταιρείας με την Intralot.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τηλεφώνημα για βόμβα στις εγκαταστάσεις Alpha και Star! (vid)

Η Intralot θα αιτηθεί άδεια διαδικτυακού στοιχηματισμού. Η σύμπραξη των δύο ομίλων θα αφορά στη σύσταση joint venture, μέσω της οποίας θα διεκδικηθεί άδεια για την παροχή υπηρεσιών τυχερών παιχνιδιών μέσω διαδικτύου.

Η προεργασία για το εγχείρημα βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο και ήδη έχει υλοποιηθεί ο αρχικός σχεδιασμός σε επίπεδο χρήσης τεχνολογικών υποδομών, αλλά και marketing.

Η ονομασία της νέας θυγατρικής δεν θα παραπέμπει με κάποιον από τους ομίλους (όπως π.χ. Cosmote Insurance στην περίπτωση της εισόδου του Ομίλου ΟΤΕ στη εν λόγω αγορά), αλλά θα δημιουργηθεί μια νέα εταιρική ταυτότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποινική δικογραφία για τα επεισόδια στου Ρέντη και την εκπομπή «Άντε Γεια»

Η είσοδος του ΟΤΕ στη συγκεκριμένη αγορά είχε γίνει γνωστή το καλοκαίρι του 2018, όταν εγκρίθηκε η επέκταση του εταιρικού σκοπού της εταιρείας, ώστε να συμπεριληφθεί η οργάνωση και διεξαγωγή τυχερών, τεχνικών και κάθε άλλου είδους παιγνίων.

Η σύμπραξη με την Intralot είχε συμφωνηθεί την περίοδο που επικεφαλής της Intralot ήταν ο Αντώνης Κεραστάρης, ο οποίος στη συνέχεια αποχώρησε, με το project να συνεχίζεται από την παρούσα διοίκηση της εταιρείας τεχνολογικών συστημάτων, προϊόντων και υπηρεσιών για τυχερά παιχνίδια (λοταρία, στοίχημα, interactive, VLT).

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα