×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Έκπληκτος ο Κάναντι


    Τάσος Τσόλκας

Έκπληκτος ο Κάναντι


Ο Νταμίρ Κάναντι παρακολουθεί με… ανοικτό στόμα, όσα συμβαίνουν τον τελευταίο μήνα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με αποκορύφωμα βέβαια, τη διακοπή του πρωταθλήματος. Ολα αυτά είναι πρωτόγνωρα για τον προπονητή του Ατρομήτου, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στην αυστριακή ιστοσελίδα «12terΜann.at», τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Αυτά που έχω ζήσει εδώ σε δέκα μήνες, δεν τα έχω δει στην Αυστρία σε 17 χρόνια! Κάθε εβδομάδα ξεσπά κι ένα σκάνδαλο κάπου».

Ο Αυστριακός είπε μεταξύ άλλων: «Ετσι ζει η Ελλάδα. Προσπαθούν με κάθε τρόπο να πάρουν βαθμούς. Δεν τους νοιάζει αν η εικόνα τους είναι καλή ή κακή. Νομίζω ότι το ποδόσφαιρο εδώ είναι πολύ καλό, αλλά με την εικόνα τους το χαλάνε πολύ. Προκειμένου να πετύχουν, κάνουν τα πάντα. Το πως θα πετύχουν αυτό που θέλουν είναι ανεξάρτητο, άλλες φορές δίκαιο, άλλες άδικο», ενώ για τα χαρακτηριστικά του ελληνικού πρωταθλήματος είπε: «Η επιτυχία προηγείται σε σημασία όλων των άλλων. Ολα σχετίζονται με την επιτυχία και τους πάντες τους ενδιαφέρει μόνο αυτό. Φυσικά, ως νοτιοευρωπαίοι, είναι επίσης πολύ θερμόαιμοι». Επίσης, πρόσθεσε: «Σε αντίθεση με την Αυστρία, εδώ βρισκόμαστε υπό τη φροντίδα του προέδρου. Ο σύλλογος δεν εξαρτάται από τους χορηγούς, εδώ η κάθε ομάδα ανήκει στον εκάστοτε πρόεδρο. Ετσι είμαστε εξαρτημένοι από το πόσο καλή είναι η πορεία των επιχειρήσεων του προέδρου».

Τέλος, για την ανανέωση του συμβολαίου του είπε: «Βασικά, είμαστε ήδη σε πολύ εντατικές συνομιλίες. Νομίζω ότι έχουμε βρει μια καλή βάση επαφών. Υπάρχει θέληση κι από τις δύο πλευρές για να ανανεώσουμε και θέλουμε να έχουμε καταλήξει μέχρι το τέλος Μαρτίου».


Τελευταία Νέα