×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Αποστολή για το φιλικό με την ΑΕΚ


    Sportime Team

Αποστολή για το φιλικό με την ΑΕΚ


Έπειτα από δέκα μέρες χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις, ο Παναιτωλικός μπαίνει πάλι την Τετάρτη (21/3) στο γήπεδο για το φιλικό με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Το περασμένο Σαββατοκύριακο, οι Αγρινιώτες δεν έδωσαν παιχνίδι, αφού ο Τραϊανός Δέλλας επέλεξε να δώσει ρεπό στους παίκτες του για να τους ξεκουράσει και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους.

Στο φιλικό με την ΑΕΚ, ο «Κολοσσός» θέλει να τσεκάρει την κατάσταση των ποδοσφαιριστών του και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όσους περισσότερους μπορεί. Εκτός πλάνων για το συγκεκριμένο παιχνίδι έμειναν οι Αργκους (δεν έχει ξεκινήσει καν προπονήσεις) και οι Ροντρίγκες, Τσοκάνης και Ρότσα. Οι τρεις τελευταίοι χρειάζονται ακόμη λίγο χρόνο για να είναι σε θέση να παίξουν σε φουλ ρυθμούς και ο Δέλλας δεν είναι διατεθειμένος να ρισκάρει τη συμμετοχή τους, αφού ακολουθούν σημαντικά παιχνίδια στη συνέχεια.

Ο Παναιτωλικός έβγαλε και ανακοίνωση για τους παίκτες που θα έχει ο Δέλλας στη διάθεσή του και στην αποστολή βρίσκονται οι: Κυριακίδης, Σταματόπουλος, Ουίλιαν, Βασιλούδης, Μπεχαράνο, Γιαννιώτης, Ντίας, Μιχάι, Μάζουρεκ, Μαρινάκης Μοράρ, Μύγας, Πάουλο, Ιταμπέλ, Κλέσιο, Ρόσα, Χαντάκιας, Νταλακούρας, Παρράς, Μπράβο, Βακράκος.