SPORTMINUTE

Ένα μήνα εκτός ο Λάμπρου

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός του Πανιωνίου έχει υποστεί θλάση δευτέρου προς τρίτου βαθμού.
Ένα μήνα εκτός ο Λάμπρου

Ένα μήνα θα απουσιάσει από τις προπονήσεις του Πανιωνίου, ο τραυματίας Λάζαρος Λάμπρου. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε στο φιλικό με τον Ολυμπιακό, το περασμένο Σάββατο και οι εξετάσεις έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση δεύτερου προς τρίτου βαθμού.

Το πρωί της Τρίτης (20/3) πήγε στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου, όπου εξετάστηκε από τον γιατρό και πρόεδρο της ομάδας, Χρήστο Δάρα και τα νέα δεν ήταν ευχάριστα. Στο πλαίσιο της αποθεραπείας του, στον Λάμπρου έγινε έγχυση πλασματοκυττάρων, ώστε να επουλωθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα ο τραυματισμός του και να επιστρέψει υγιής.

Λογικά θα επιστρέψει στις προπονήσεις, περίπου σε ένα μήνα, όταν πλέον το πρωτάθλημα θα βρίσκεται στην τελική ευθεία του. Βέβαια, πρέπει πρώτα να έχει ξεκινήσει, αφού ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει πότε θα ανάψει το «πράσινο φως», ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ένα μήνα εκτός ο Λάμπρου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.