SPORTMINUTE

Έτοιμος ο Μαχαίρας, αναμονή για Κουτσιανικούλη, Βουό

Σε ρυθμούς Εργοτέλη κινούνται στον ΟΦΗ εν όψει του μεγάλου Σαββατιάτικου (24/3) ντέρμπι
Έτοιμος ο Μαχαίρας, αναμονή για Κουτσιανικούλη, Βουό

Την προετοιμασία του για το Κρητικό ντέρμπι του Σαββάτου (24/3) με τον Εργοτέλη ξεκίνησε ο ΟΦΗ. Οι Κρητικοί προπονήθηκαν τη Δευτέρα (19/3) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, με τον Δημήτρη Μαχαίρα να επιστρέφει στο κανονικό πρόγραμμα και να τίθεται στην διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου για το ματς της 23ης αγωνιστικής.

Απουσίαζε από το πρόγραμμα ο Γιάννης Κοιλιάρας, ο οποίος αποκόμισε ένα πρόβλημα τραυματισμού στο παιχνίδι με την Καλλιθέα, αλλά η κατάσταση του δεν εμπνέει καμία ανησυχία. Αντίθετα, στην προπόνηση της Τετάρτης θα γίνουν πιο ξεκάθαρα τα πράγματα, όσον αφορά τις περιπτώσεις των Βασίλη Κουτσιανικούλη και Τζίλι Βουό. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής ακολουθεί θεραπείες και ατομικό πρόγραμμα, καθώς ταλαιπωρείται από τράβηγμα, ενώ ο έμπειρος φορ των Κρητικών θα επιχειρήσει να μπει στο κανονικό πρόγραμμα και τότε θα φανεί η κατάσταση του.

Τέλος, νοκ-άουτ από το παιχνίδι με τον Εργοτέλη είναι ο Μανόλης Παπαστεριανός που συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Την Πέμπτη η νέα διοίκηση της ΠΑΕ

Η προγραμματισμένη για τη Δευτέρα (19/03) γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ διεκόπη τελικά. Αν και σκοπός της ήταν η εκλογή νέας διοίκησης, κρίθηκε απαραίτητο να συνεχιστεί την Πέμπτη (22/03), ώστε να συνεχιστούν οι διεργασίες για την ανάδειξη του νέου σχήματος που θα διαδεχτεί τη διοίκηση Πρωτοδικείου.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Για την προσεχή Πέμπτη (22/3, 7μμ), μετατίθενται οι εξελίξεις για την εκλογή νέας διοίκησης στην ΠΑΕ ΟΦΗ 1925. Η Γ.Σ. που διεξήχθη τη Δευτέρα (19/3) το βράδυ διεκόπη και θα συνεχιστεί σε νέα συνάντηση, που θα γίνει μετά από τρείς μέρες.

Η διακοπή κρίθηκε απαραίτητη, προκειμένου να κορυφωθούν οι διεργασίες για την εκλογή διοίκησης, η οποία θα διαδεχθεί τη σημερινή διοίκηση Πρωτοδικείου στην ΠΑΕ ΟΦΗ 1925».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έτοιμος ο Μαχαίρας, αναμονή για Κουτσιανικούλη, Βουό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.