SPORTMINUTE

Ανακοίνωσε Αντωνίου η ΑΕΛ

Σε λύση ειδικών συνθηκών ήταν αναγκασμένη να πάει η ΑΕΛ για τα λίγα παιχνίδια που απομένουν φέτος από τη στιγμή που παραιτήθηκε ο Ράτκο Ντόστανιτς και τελικά ο εκλεκτός είναι ο Σωτήρης Αντωνίου. Ο τελευταίος είχε δύο πολύ καλές χρονιές στη Σπάρτη σε Γ’ και Β’ Εθνική και το καλοκαίρι πήγε στα Τρίκαλα. Από τους...
Ανακοίνωσε Αντωνίου η ΑΕΛ

Σε λύση ειδικών συνθηκών ήταν αναγκασμένη να πάει η ΑΕΛ για τα λίγα παιχνίδια που απομένουν φέτος από τη στιγμή που παραιτήθηκε ο Ράτκο Ντόστανιτς και τελικά ο εκλεκτός είναι ο Σωτήρης Αντωνίου. Ο τελευταίος είχε δύο πολύ καλές χρονιές στη Σπάρτη σε Γ’ και Β’ Εθνική και το καλοκαίρι πήγε στα Τρίκαλα. Από τους Θεσσαλούς αποχώρησε έχοντας αποτύχει να τους οδηγήσει στην άνοδο.

Ο Λαρισαίος, ο οποίος δεν έχει εργαστεί ποτέ στη Σούπερ Λίγκα, ανακοινώθηκε χθες και το απόγευμα παρουσιάστηκε δηλώνοντας μεταξύ άλλων πως «είναι εφικτή η κατάκτηση του Κυπέλλου. Θεωρώ την καλύτερη ποιοτικά ομάδα των τελευταίων ετών την ΑΕΛ. Αυτή η ομάδα έχει νοοτροπία νικητή, όπως κι εγώ. Ξέρω από πίεση και ιδιαιτερότητες. Νομίζω πως έχω το πακέτο. Ταιριάζω σε αυτή την ομάδα».

Στην παρουσίαση παρών ήταν και ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος είπε πως «τον είχα ποδοσφαιριστή στον ΠΑΣ Γιάννινα. Εγώ τον έκανα προπονητή Β’ Εθνικής», ενώ προσέθεσε ότι «λόγω της δυσκολίας του περιβάλλοντος της ΑΕΛ δεν τον έφερα μαζί μου πιο πριν. Έχουμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε την ικανότητα του Αντωνίου. Να δούμε αν μπορεί να είναι ο προπονητής της ΑΕΛ που θέλουμε».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ανακοίνωσε Αντωνίου η ΑΕΛ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.