SPORTMINUTE

Ανανέωσε με ΑΕΚ ο Γραμματικός

Δεν πέρασαν παρά μόνο 24 ώρες από την απομάκρυνση του Νίκου Γραμματικού από τον πάγκο της εθνικής ομάδας χάντμπολ ανδρών και η ΑΕΚ έδειξε τη στήριξή της στον έμπειρο τεχνικό, ανανεώνοντας το συμβόλαιό του για ένα ακόμη χρόνο! Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, αναγνωρίζοντας τη προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα και την εντυπωσιακή της άνοδο...
Ανανέωσε με ΑΕΚ ο Γραμματικός

Δεν πέρασαν παρά μόνο 24 ώρες από την απομάκρυνση του Νίκου Γραμματικού από τον πάγκο της εθνικής ομάδας χάντμπολ ανδρών και η ΑΕΚ έδειξε τη στήριξή της στον έμπειρο τεχνικό, ανανεώνοντας το συμβόλαιό του για ένα ακόμη χρόνο!

Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, αναγνωρίζοντας τη προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα και την εντυπωσιακή της άνοδο στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, σε συνδυασμό με τη πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ στην Ευρώπη, αποφάσισε να κρατήσει τον Γραμματικό στον πάγκο της ομάδας και την επόμενη χρονιά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ανανέωσε με ΑΕΚ ο Γραμματικός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Ευθυμιάδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.