SPORTMINUTE

Αποστολή για το φιλικό με την ΑΕΚ

Ο Δέλλας άφησε στο Αγρίνιο τους ανέτοιμους Αργκους, Ροντρίγκες, Τσοκάνη και Ρότσα
Αποστολή για το φιλικό με την ΑΕΚ

Έπειτα από δέκα μέρες χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις, ο Παναιτωλικός μπαίνει πάλι την Τετάρτη (21/3) στο γήπεδο για το φιλικό με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Το περασμένο Σαββατοκύριακο, οι Αγρινιώτες δεν έδωσαν παιχνίδι, αφού ο Τραϊανός Δέλλας επέλεξε να δώσει ρεπό στους παίκτες του για να τους ξεκουράσει και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους.

Στο φιλικό με την ΑΕΚ, ο «Κολοσσός» θέλει να τσεκάρει την κατάσταση των ποδοσφαιριστών του και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όσους περισσότερους μπορεί. Εκτός πλάνων για το συγκεκριμένο παιχνίδι έμειναν οι Αργκους (δεν έχει ξεκινήσει καν προπονήσεις) και οι Ροντρίγκες, Τσοκάνης και Ρότσα. Οι τρεις τελευταίοι χρειάζονται ακόμη λίγο χρόνο για να είναι σε θέση να παίξουν σε φουλ ρυθμούς και ο Δέλλας δεν είναι διατεθειμένος να ρισκάρει τη συμμετοχή τους, αφού ακολουθούν σημαντικά παιχνίδια στη συνέχεια.

Ο Παναιτωλικός έβγαλε και ανακοίνωση για τους παίκτες που θα έχει ο Δέλλας στη διάθεσή του και στην αποστολή βρίσκονται οι: Κυριακίδης, Σταματόπουλος, Ουίλιαν, Βασιλούδης, Μπεχαράνο, Γιαννιώτης, Ντίας, Μιχάι, Μάζουρεκ, Μαρινάκης Μοράρ, Μύγας, Πάουλο, Ιταμπέλ, Κλέσιο, Ρόσα, Χαντάκιας, Νταλακούρας, Παρράς, Μπράβο, Βακράκος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αποστολή για το φιλικό με την ΑΕΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.