SPORTMINUTE

Αποχαιρέτησε ο Δημητρίου

Ο διεθνής άσος του ΠΑΟΚ θα φοράει τη φανέλα της Βασιλείας
Αποχαιρέτησε ο Δημητρίου

Ο Κώστας Δημητρίου σε λίγους μήνες θα φορά και επίσημα τη φανέλα της Βασιλείας, με τον ΠΑΟΚ να χάνει χωρίς να εισπράξει χρήματα το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο των ακαδημιών του.

Ο 19χρονος διεθνής αμυντικός έχει συμφωνήσει σε όλα με την ελβετική ομάδα, η οποία κέρδισε στο… σπριντ μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου όπως η Γιουβέντους για να αποσπάσει τη θετική απάντηση του νεαρού στόπερ.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του με την Κ20 του ΠΑΟΚ, της οποίας ήταν ο αρχηγός και ηγέτης φέτος και η σταθερότητά του στην Εθνική Νέων, της οποίας αποτελεί αναπόσπαστο μέλος, του έδωσαν το “διαβατήριο” για το μεγάλο άλμα στο εξωτερικό.

Ο 18χρονος πηγαίνει σε μία ομάδα επιπέδου “top 16” στο Champions League, στην οποία θα έχει θέση στο ρόστερ ως τέταρτος κατά σειρά στόπερ. Σήμερα ο νεαρός άσος του του Δικεφάλου αποχαιρέτησε δημόσια τους συμπαίκτες του στην Κ20 αναφέροντας:  «Καλή επιτυχία βουνά μου.

Κάντε αυτό που ξέρετε καλύτερα από τον καθένα», ανέφερε ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ δημοσιεύοντας και μία φωτογραφία με την κούπα του πρωταθλητή.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αποχαιρέτησε ο Δημητρίου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.