SPORTMINUTE

Αυτή είναι η προτεραιότητα του Πέρεθ

Πολύ καλά τα σενάρια για Λεβαντόφσκι και Νεϊμάρ, όπως γι’ αυτό που… καίγεται ο πρόεδρος της Ρεάλ είναι να βρει τον επόμενο Λούκα Μόντριτς
Αυτή είναι η προτεραιότητα του Πέρεθ

Ο Λούκα Μόντριτς χαίρει της απεριόριστης εκτίμησης του Φλορεντίνο Πέρεθ, κάτι πολύ σημαντικό για τα δεδομένα της Ρεάλ Μαδρίτης. Μάλιστα σύμφωνα με τον ίδιο τον πρόεδρο της «μερένχες», ο Μόντριτς είναι η επιτομή του μέσου και αυτό που θα πρέπει να κάνουν όλοι οι χαφ μέσα στο γήπεδο.

Επειδή όμως ο Μόντριτς βρίσκεται ήδη στο 32ο έτος της ηλικίας του και με δεδομένο ότι περνούν τα χρόνια, ο Φλορεντίνο Πέρεθ έχει δώσει εντολή στους αρμόδιους για τις μεταγραφές της Ρεάλ, αλλά και σε πολλά από τα μεγαλύτερα γραφεία μάνατζερ, να βρουν τον επόμενο Μόντριτς, όπως έκανε το καλοκαίρι του 2012 ο Μουρίνιο, όταν τον έφερε από την Τότεναμ.

Αυτό ισχυρίζεται το δημοσίευμα της «Marca», αναφέροντας μεταξύ άλλων, ότι το ενδεχόμενο της απόκτησης των Λεβαντόφσκι και Νεϊμάρ είναι άκρως δελεαστικό για τη Ρεάλ και θα ανεβάσει επίπεδο τους Μαδριλένους, όμως η βασική προτεραιότητα του Πέρεθ είναι να βρεθεί ο ποδοσφαιριστής που θα σηκώσει στους ώμους του, το κέντρο της ομάδας όταν ο Μόντριτς αποτραβηχτεί από το προσκήνιο.

Οι Ισπανοί θεωρούν ότι ο Κροάτης έχει δύο –το πολύ τρία- χρόνια ακόμη, που θα είναι σε υψηλό επίπεδο, οπότε δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Μάλιστα στο δημοσίευμα αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι αν στη Ρεάλ μπορούσαν να… κλωνοποιήσουν τον Μόντριτς, τότε θα το είχαν ήδη πράξει!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αυτή είναι η προτεραιότητα του Πέρεθ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.