SPORTMINUTE

Γιάγια Τουρέ… αγνοείται

Ο 34χρονος διεθνής δεν εμφανίστηκε στο Μποβέ της Γαλλίας όπου έχει καταλύσει η αποστολή της Ακτής Ελεφαντοστού
Γιάγια Τουρέ… αγνοείται

«Amber Alert» αναμένεται να εκδώσει η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδίας της Ακτής Ελεφαντοστού για τον Γιάγια Τουρέ. Ο Ιβοριανός μέσος επρόκειτο να ενσωματωθεί στην αποστολής της Εθνικής του ομάδας για τους αγώνες με Τόγκο στις 24/3 και Μολδαβία στις 27/3, αλλά τα ίχνη του αγνοούνται.

Η αποστολή των Ιβοριανών έχει καταλύσει στο Μποβέ της Γαλλίας και πραγματοποιεί εδώ και μερικές μέρες τις πρώτες προπονήσεις της. Αν και ο Τουρέ έπρεπε ήδη να είναι στην αποστολή, ουδέποτε εμφανίστηκε στο προπονητικό κέντρο.

Ο 34χρονος μέσος της Μάντσεστερ Σίτι είχε αποσυρθεί από τους «Ελέφαντες» τον Σεπτέμβριο του 2016, αλλά πριν από λίγο καιρό γνωστοποίησε την απόφασή του να επιστρέψει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του και μάλιστα κλήθηκε για τα δύο φιλικά με Τόγκο και Μολδαβία. Ωστόσο, δεν έχει εμφανιστεί ακόμη στην αποστολή και από την Ομοσπονδία έκαναν γνωστό ότι δεν έχουν καμία απολύτως ενημέρωση για το που βρίσκεται.

«Όλοι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Ευρώπη βρίσκονται στο Μποβέ εκτός από τον Γιάγια Τουρέ της Μάντσεστερ Σίτι. Το τεχνικό τιμ της Ακτής του Ελεφαντοστού δεν έχει νέα από τον αρχηγό της Εθνικής που κατέκτησε το Κόπα Άφρικα το 2015», ανέφερε χαρακτηριστικά η επίσημη τοποθέτηση των Ιβοριανών αξιωματούχων.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιάγια Τουρέ… αγνοείται», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.