SPORTMINUTE

Δεν έγινε δεκτός ο συμβιβασμός για Ρονάλντο

Η προσπάθεια που έκανε για συμβιβασμό ο Κριστιάνο Ρονάλντο με την εφορία της Ισπανίας, έπεσε στο κενό. Ο Πορτογάλος άσος κατηγορείται για φοροδιαφυγή και προσπάθησε να βρει μια εξωδικαστική λύση, όμως βρήκε «τοίχο» στη προσπάθεια αυτή. Ο επιθετικός της Ρεάλ φέρεται να χρωστάει το ποσό των 14.7 εκατομμυρίων ευρώ και σύμφωνα με την Mundo, πρόσφερε...
Δεν έγινε δεκτός ο συμβιβασμός για Ρονάλντο

Η προσπάθεια που έκανε για συμβιβασμό ο Κριστιάνο Ρονάλντο με την εφορία της Ισπανίας, έπεσε στο κενό. Ο Πορτογάλος άσος κατηγορείται για φοροδιαφυγή και προσπάθησε να βρει μια εξωδικαστική λύση, όμως βρήκε «τοίχο» στη προσπάθεια αυτή.

Ο επιθετικός της Ρεάλ φέρεται να χρωστάει το ποσό των 14.7 εκατομμυρίων ευρώ και σύμφωνα με την Mundo, πρόσφερε ένα ποσό των 5 εκατομμυρίων για να κλείσει το θέμα. Αυτό δεν έγινε δεκτό και σύμφωνα με το Υπουργείο Οικονομικών θα πρέπει να τιμωρηθεί με ποινή φυλάκισης, καθώς η υπόθεσή του αφορά τα ποσά που δήλωνε την περίοδο 2011-2014.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δεν έγινε δεκτός ο συμβιβασμός για Ρονάλντο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Ευθυμιάδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.