SPORTMINUTE

Ευχαρίστησε κόσμο και Παναχαϊκή ο Άρης

Το μήνυμα της ΠΑΕ προς τους οπαδούς της ομάδας που ταξίδεψαν στην Πάτρα και η "απόδραση" του Καρυπίδη
Ευχαρίστησε κόσμο και Παναχαϊκή ο Άρης

Την παρουσία των οπαδών του στην Πάτρα εξήρε ο Άρης με ανακοίνωσή του μετά το ντέρμπι με την Παναχαϊκή (1-1) την Κυριακή 18/3 για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της football league. Η διοίκηση των «κιτρίνων» ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξη προς την ομάδα, ενώ ευχαρίστησαν και τους Αχαιούς για τη φιλοξενία που του παρείχαν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια την ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στην αποστολή της ομάδας μας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα.

Επίσης, θα θέλαμε να συγχαρούμε τον φίλαθλο κόσμο της Πάτρας για την όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησε.

Περισσότερο απ’ όλους δε, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ηρωικούς φίλους της δικής μας ομάδας που αψηφώντας χιλιόμετρα και ταλαιπωρία, βρέθηκαν -και- στην Πάτρα για να την βοηθήσουν. Συνεχίζουμε μαζί πιο δυνατά μέχρι τέλους για την εκπλήρωση του στόχου μας».

ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ: “ΑΠΟΔΡΑΣΗ”

Λίγα λεπτά νωρίτερα, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Θόδωρος Καρυπίδης έκανε μία ανάρτηση στο twitter και αναφερόμενος στην ισοπαλία στην Πάτρα έκανε λόγο για… απόδραση.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ευχαρίστησε κόσμο και Παναχαϊκή ο Άρης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.