SPORTMINUTE

Ζήτησε και προπονητή ο Νεϊμάρ!

Τον Λουίς Ενρίκε θέλει ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ για να μείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν και μετά το καλοκαίρι
Ζήτησε και προπονητή ο Νεϊμάρ!

Πριν από μερικές μέρες ο Νεϊμάρ φέρεται να ζήτησε μία αύξηση από τα 750.000 ευρώ την εβδομάδα σε 1.13 εκατ. ευρώ την εβδομάδα για να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Τώρα τα δημοσιεύματα και συγκεκριμένα αυτό της «Paris United» τον θέλουν να έχει ζητήσει και… προπονητή!

Ο Ουνάι Εμερι θεωρείται από πολλούς, ως τελειωμένος από τη γαλλική ομάδα, εξαιτίας της αποτυχίας του στο Champions League και τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ Μαδρίτης (των δύο κατακτήσεων τα τελευταία τρία χρόνια!) με δύο ήττες στους «16» του θεσμού.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ είναι αυτό το διάστημα στην πατρίδα του, όπου αναρρώνει από την εγχείρηση που έκανε και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το Παγκόσμιο Κύπελλο το καλοκαίρι. Ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί τον επισκέφτηκε για να δει την πορεία της αποθεραπείας του και οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ο Νεϊμάρ του ζήτησε αφενός μία πολύ γενναία αύξηση για να παραμείνει στο Παρίσι κι αφετέρου να αλλάξει ο προπονητής.

Και μάλιστα φαίνεται ότι δεν είναι διατεθειμένος να συνεργαστεί με όποιον σκοπεύουν να του φέρουν στην Παρί, αλλά με ένα άνθρωπο δικής του επιλογής, με τον οποίο έχει ήδη συνεργαστεί και μάλιστα, αρμονικά, στο παρελθόν. Ο λόγος γίνεται για τον Λουίς Ενρίκε, ο οποίος είναι αυτή την περίοδο χωρίς ομάδα, μετά την αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα, ενώ δεν θέλει να ακούει για τον Αντόνιο Κόντε, για τον οποίο επίσης προέκυψε φημολογία.

Μέχρι το καλοκαίρι αναμένονται οριστικές εξελίξεις, αν και έχει πολύ ενδιαφέρον τι θα πουν και τα υπόλοιπα αστέρα της Παρί Σεν Ζερμέν. Σύμφωνα μάλιστα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Τιάγκο έχει ζητήσει τον Κάρλο Αντσελότι, επειδή μπορεί να διαχειριστεί πολύ καλύτερα τα πολλά αστέρια που έχουν στην ομάδα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ζήτησε και προπονητή ο Νεϊμάρ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.