SPORTMINUTE

«Ηθική δικαίωση, η καταγγελία του Ηρακλή»

Το μέλος του Δ.Σ. του Ηρακλή, ο Σάκης Χατζόγλου. αναφέρθηκε στους λόγους της καταγγελίας του "γηραιού" κατά του Αστέρα Τρίπολης και του Λεβαδειακού
«Ηθική δικαίωση, η καταγγελία του Ηρακλή»

Σε καταγγελία στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα και στην Επιτροπή Δεοντολογίας κατά του Αστέρας Τρίπολης και του Λεβαδειακού προχώρησε ο Ηρακλής. Οι άνθρωποι του ερασιτέχνη Ηρακλή ζητάνε να επιβληθούν πειθαρχικές κυρώσεις στην Αρκαδική ΠΑΕ και στους Βοιωτούς, έπειτα από την καταδίκη του Δημήτρη Μπάκου, του Γιώργου Μποροβήλου και του Γιάννη Κομπότη για δωροδοκία – δωροληψία σε συγκεκριμένους αγώνες του 2011, στο πλαίσιο του σκανδάλου των στημένων αγώνων, γνωστού και ως «Koriopolis».

Ο «γηραιός», μάλιστα, προχώρησε σε ενημέρωση και προς την Επιτροπή Παρακολούθησης της ΦΙΦΑ. Για την συγκεκριμένη κίνηση του ερασιτέχνη μίλησε στο Metropolis 95.5 το μέλος του Δ.Σ., ο Σάκης Χατζόγλου.

Συγκριμένα τόνισε: «Το κάναμε για ηθικούς λόγους. Καθαρά για την ηθική δικαίωση του Ηρακλή. Οικονομική αποζημίωση δεν θα πάρουμε. Το κάνουμε κυρίως για την ηθική βλάβη που έχει υποστεί άδικα ο Ηρακλής. Όλοι έχουν ευθύνη. Και οι ομάδες και ο κόσμος που γνωρίζει. Γι’ αυτό το ποδόσφαιρο απλά δεν υπάρχει σήμερα. Δεν νομίζω ότι θα έχουμε εικόνα πολύ σύντομα. Είμαστε αισιόδοξοι, πάντως, πως για κάποια πράγματα θα δικαιωθεί ο σύλλογος. Για μένα, όχι μόνο η Super League, αλλά ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο θα πρέπει να καταρρεύσει και να ξεκινήσει από την αρχή».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Ηθική δικαίωση, η καταγγελία του Ηρακλή»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.