SPORTMINUTE

«Κάηκε» η Νέα Αλικαρνασσός

Έξαλλα πανηγύρια στη Νέα Αλικαρνασσό για την μεγάλη επιτυχία του Ηροδότου με την κατάκτηση του πρωταθλήματος
«Κάηκε» η Νέα Αλικαρνασσός

Υποδοχές ηρώων επιφύλαξαν οι φίλαθλοι του Ηροδότου στην ομάδα του Μανώλη Παπαματθαιάκη μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Αρκετοί οπαδοί τους περίμεναν έξω από το γήπεδό τους, στην Νέα Αλικαρνασσό, όπου με καπνογόνα και συνθήματα υποδέχτηκαν την αποστολή.

Οι Ηρακλειώτες επικράτησαν του Ατσαλένιου εκτός έδρας με 1-0 και σε συνδυασμό με την εντός έδρας ισοπαλία του Αιγάλεω με την Ιεράπετρα, ο στόχος της πρώτης θέσης επετεύχθη και μαθηματικά, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου.

Ο Ηρόδοτος πλέον, θα συμμετάσχει στα μπαράζ ανόδου με αντίπαλο τον Αήττητο Σπάτων, τον Αστέρα Αμαλιάδης και έναν εκ των Προοδευτικής ή Εθνικού. Και θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την επιστροφή του στην football league μετά από 36 χρόνια.

Αρχικά, το «πάρτι» στήθηκε στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια του γηπέδου του Ατσαλένιου. Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ διασκέδασαν με την ψυχή τους στο γήπεδο και ευχαρίστησαν τον κόσμο που βρέθηκε δίπλα τους. Και εν συνεχεία, η γιορτή συνεχίστηκε στη Νέα Αλικαρνασσό, εκεί όπου άπαντες πανηγύρισαν για την μεγάλη επιτυχία της ομάδας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Κάηκε» η Νέα Αλικαρνασσός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.