ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κάναντι όπως Σα Πίντο

Η απόφαση του Ατρομήτου για Νταμίρ Κάναντι. Κάναντι όπως Σα Πίντο; Φεύγει ή μένει;
Κάναντι όπως Σα Πίντο

Μένει ή φεύγει τελικά ο Νταμίρ Κάναντι από τον Ατρόμητο; Όσο δεν μπαίνουν οι υπογραφές, τόσο τα σενάρια θα δίνουν και θα παίρνουν. Μήπως, όμως, ξέρουν κάτι περισσότερο στο Περιστέρι που είναι βέβαιοι για την παραμονή του;

Αυτό που τονίζουν, μάλιστα, είναι πως ο μόνος τρόπος για να φύγει θα είναι αν πάρουν λεφτά, όπως έγινε και με τον Ρικάρντο Σα Πίντο. Θα μπει δηλαδή στο νέο συμβόλαιο μία ρήτρα αποδέσμευσης σε περίπτωση πρότασης από το εξωτερικό και θα υπάρχει και χρονική προθεσμία τέτοια ώστε να μη δημιουργηθεί πρόβλημα με την προετοιμασία εάν φτάσει τελικά πρόταση που να δελεάζει τον Αυστριακό.

Ατρόμητος: Με απουσίες κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ατρόμητος: Ξέφυγε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος!

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος: Καλύπτουν μαζί τα έξοδα για το VAR στο Κύπελλο Ελλάδας!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κάναντι όπως Σα Πίντο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.