SPORTMINUTE

Καταστρώνει τα πλάνα του ο Γκώνιας ενόψει ΟΦΗ

Επιστρέφει ο Μπάτζιος στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας του Εργοτέλη, αγωνία για Μπούζα
Καταστρώνει τα πλάνα του ο Γκώνιας ενόψει ΟΦΗ

Η εντός έδρας ήττα από τη Δόξα Δράμας (0-1) έχει πειράξει αρκετά τους ανθρώπους του Εργοτέλη, λόγω των χαμένων ευκαιριών που θα μπορούσαν να τους είχαν χαρίσει έστω τον ένα βαθμό. Οι «κιτρινόμαυροι» κάνουν πλέον, στροφή στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ το ερχόμενο Σάββατο (24/3), με τον Τάκη Γκώνια να καταστρώνει τα πλάνα του για το Κρητικό ντέρμπι.

Οι ποδοσφαιριστές βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας (19/3) στο Παγκρήτιο Στάδιο, όπου ακολούθησαν πρόγραμμα σε δυο γκρουπ. Εκτός μάχης είναι ο Μανόλης Ροβιθης, ο οποίος στα μέσα της εβδομάδας θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Επιστρέφει ο Χρήστος Μπάτζιος, ενώ ο έμπειρος τεχνικός θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Βασίλη Μπούζα, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καταστρώνει τα πλάνα του ο Γκώνιας ενόψει ΟΦΗ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.