SPORTMINUTE

Κι επίσημα στο ΟΑΚΑ, το Ελλάδα-Ελβετία

Η αρχική σκέψη να γίνει το παιχνίδι της Ελλάδας με την Ελβετία στο ΟΑΚΑ, πήρε σάρκα και οστά και πλέον οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στο Ολυμπιακό Στάδιο την Παρασκευή 23 Μαρτίου. Η ΕΠΟ ανακοίνωσε την απόφασή της έπειτα από τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα και τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ. Με το...
Κι επίσημα στο ΟΑΚΑ, το Ελλάδα-Ελβετία

Η αρχική σκέψη να γίνει το παιχνίδι της Ελλάδας με την Ελβετία στο ΟΑΚΑ, πήρε σάρκα και οστά και πλέον οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στο Ολυμπιακό Στάδιο την Παρασκευή 23 Μαρτίου. Η ΕΠΟ ανακοίνωσε την απόφασή της έπειτα από τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα και τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ. Με το φόβο να υπάρξουν επεισόδια, λόγω της επικείμενης τιμωρίας του «Δικεφάλου του Βορρά», η Ελληνική Ποδοσφαιρική ομοσπονδία έκρινε ότι ήταν προτιμότερο να διεξαχθεί το παιχνίδι στην πλέον… ουδέτερη έδρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή θα είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα θα αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ, έπειτα από το 2009, αν κι αυτή είναι μία προσωρινή λύση και το επόμενο διάστημα θα ξεκαθαρίσει ποια θα είναι η μόνιμη έδρα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας αναφέρει: «το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας θα διεξαχθεί ο προγραμματισμένος για την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018 φιλικός αγώνας των εθνικών ομάδων ανδρών Ελλάδας-Ελβετίας. Ώρα έναρξης: 20:00.

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται προς 5, 10 και 15 ευρώ.

Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας των εκδοτηρίων στο ΟΑΚΑ:

Τετάρτη 21/03/2018 Σταθμός Ειρήνη 09:30 – 17:30

Πέμπτη 22/03/2018 Σταθμός Ειρήνη 09:30 – 17:30

Παρασκευή 23/03/2018 (ημέρα αγώνα) Σταθμός Ειρήνη & Θύρα 12 09:30 – ώρα έναρξης αγώνα.

Ηλεκτρονικά στα εισιτήρια του αγώνα θα πωλούνται από τη Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018 στο www.pame-ethniki.gr».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κι επίσημα στο ΟΑΚΑ, το Ελλάδα-Ελβετία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.