SPORTMINUTE

Ξεκίνημα για την Εθνική Παίδων με Σκωτία

Κάλεσμα του ομοσπονδιακού τεχνικού Βασίλη Γεωργόπουλου στον κόσμο της Πάτρας για στήριξη της εθνικής μας ομάδας
Ξεκίνημα για την Εθνική Παίδων με Σκωτία

Κάλεσμα στον κόσμο της Πάτρας να στηρίξει την προσπάθεια της Εθνικής Παίδων έκανε ο Βασίλης Γεωργόπουλος. Ο τεχνικός του ομοσπονδιακού μας συγκροτήματος ζήτησε την βοήθεια των Πατρινών στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα για πρόκριση στην τελική φάση, αρχής γενομένης από το ματς της Τετάρτης (21/3) με την Σκωτία.

Στα της προπόνησης, ο Κωτσόπουλος από τον Αστέρα Τρίπολης κλήθηκε να αντικαταστήσει τον συμπαίκτη τους στους Αρκάδες, Παναγιώτη Τζίμα. Ο νεαρός επιθετικός ενσωματώθηκε την Τρίτη (20/3) στην προετοιμασία της Εθνικής και γυμνάστηκε μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Χαρακτηριστικά οι δηλώσεις του Βασίλη Γεωργόπουλου στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ για τη μάχη της Elite Round:

«Με μεγάλη μας χαρά βρισκόμαστε στην Πάτρα για τα κρίσιμα αυτά παιχνίδια, που θα κρίνουν την πρόκριση για την τελική φάση. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και είμαστε πανέτοιμοι για να δώσουμε την μάχη για την πρόκριση, που είναι και ο στόχος μας. Η ψυχολογία μας είναι πολύ καλή.

Πρόκειται για έναν πολύ δύσκολο όμιλο και δίνω ίσες πιθανότητες και στις τέσσερις ομάδες. Σίγουρα θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη κόντρα στην Σκοτία για λόγους ψυχολογίας, ωστόσο όλα τα ματς έχουν την ίδια βαρύτητα και δεν θα είναι καθοριστικό το αποτέλεσμα μόνο του πρώτου αγώνα. Καλούμε τον κόσμο της Πάτρας να βρεθεί στο πλευρό μας».

Το πρόγραμμα των αγώνων

Τετάρτη (21/3)
Γερμανία-Νορβηγία (12:00)
Ελλάδα-Σκωτία (16:00)

Σάββατο (24/3)
Σκωτία-Νορβηγία (12:00)
Γερμανία-Ελλάδα (16:00)

Τρίτη (27/3)
Σκοτία-Γερμανία (15:00)
Νορβηγία-Ελλάδα (15:00)

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ξεκίνημα για την Εθνική Παίδων με Σκωτία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.