SPORTMINUTE

Οπαδοί Τότεναμ: «Θα μπούμε σαν τον Σαββίδη!»

Η σύγκριση δεν είναι σίγουρα υπέρ του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά μπορεί να αποτυπωθεί το μέγεθος της έκτασης που πήραν τα όσα έγιναν στην Τούμπα, μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Οι οπαδοί της Τότεναμ είναι έξαλλοι με τις νέες τιμές των εισιτηρίων διαρκείας και ξέσπασαν στα social media, φέρνοντας ένα πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα: «Θα μπουκάρουμε σαν τον...
Οπαδοί Τότεναμ: «Θα μπούμε σαν τον Σαββίδη!»

Η σύγκριση δεν είναι σίγουρα υπέρ του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά μπορεί να αποτυπωθεί το μέγεθος της έκτασης που πήραν τα όσα έγιναν στην Τούμπα, μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Οι οπαδοί της Τότεναμ είναι έξαλλοι με τις νέες τιμές των εισιτηρίων διαρκείας και ξέσπασαν στα social media, φέρνοντας ένα πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα: «Θα μπουκάρουμε σαν τον Σαββίδη αν δεν μειωθούν οι τιμές!».

Για να γίνει αντιληπτό το ύψος των τιμών, το πιο φθηνό εισιτήριο διαρκείας για ένα άτομο ηλικίας 22-64 κοστίζει 900 ευρώ! Για ηλικιωμένους και πιο νεαρούς από 22 ετών κοστίζουν από 450 ευρώ έως 680 ευρώ. Βέβαια υπάρχουν και οι ακριβές θύρες στο κεντρικό διάζωμα, που τα ποσά είναι από 1.300 ευρώ έως 2.500 ευρώ.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι μερικές… τοποθετήσεις των οπαδών είναι «εμείς δεν είμαστε σαν τους οπαδούς της Άρσεναλ για να ανεχθούμε κάτι τέτοιο», «δεν θα ξαναπατήσουμε στο γήπεδο», ενώ κάποιοι εξ αυτών χρησιμοποιούν, χαριτολογώντας φυσικά, το «παράδειγμα» του Ιβάν Σαββίδη, τονίζοντας: «Θα μπουκάρουμε σαν τον Σαββίδη αν δεν μειωθούν οι τιμές»!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οπαδοί Τότεναμ: «Θα μπούμε σαν τον Σαββίδη!»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.