SPORTMINUTE

Ο Μαρσέλο σε ρόλο… ξεναγού!

Ο Βραζιλιάνος παρουσίασε μέσω του καναλιού του στο YouTube το προπονητικό κέντρο της Ρεάλ, αλλά και το δικό του πολυτελές δωμάτιο
Ο Μαρσέλο σε ρόλο… ξεναγού!

Ξενάγηση και μάλιστα εκ των έσω στις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου της Ρεάλ, αλλά και του δικού του δωματίου επεφύλασσε ο Μαρσέλο στους φιλάθλους της ομάδας και συνολικά του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Μέσω του καναλιού του στο YouTube, ο Βραζιλιάνος αμυντικός των «μερένχες» μας έκανε μία βόλτα στο κόσμημα της Ρεάλ Μαδρίτης, το υπερπολυτελέστατο προπονητικό κέντρο των «μερένχες», ενώ φρόντισε να μας δείξει και το δικό του δωμάτιο.

Είπε μεταξύ άλλων ότι αποφάσισε να φτιάξει το συγκεκριμένο βίντεο, ώστε να δείξει στον κόσμο ποιο είναι το… δεύτερο σπίτι του, τα τελευταία έντεκα χρόνια της ζωής του, αναφερόμενος φυσικά στη Ρεάλ. Όσον αφορά το δωμάτιο, ο Μαρσέλο είπε χαρακτηριστικά ότι διάλεξε το συγκεκριμένο , ώστε να έχει θέα στο πάρκινγκ και να μπορεί να τσεκάρει το αυτοκίνητό του!

Επίσης έδωσε και μία… είδηση, σχετικά με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, για τον οποίο είπε ότι είναι πολύ καλός στο πινγκ-πονγκ και μάλιστα έχει παίξει επαγγελματικά όταν ήταν στην Σπόρτινγκ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Μαρσέλο σε ρόλο… ξεναγού!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.