SPORTMINUTE

Πινγκ πονγκ: Πρωταθλητής ξανά ο Ολυμπιακός!

Για μια ακόμη χρονιά ο Ολυμπιακός κατέκτησε τον τίτλο στην Α1 γυναικών της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, ενώ είναι πολύ κοντά και στη κατάκτηση του τίτλου στην Α1 Ανδρών! Στις γυναίκες, η σημερινή αγωνιστική ήταν κρίσιμη, με τον Ολυμπιακό να επικρατεί με 4-2 του Φοίνικα Αγίας Σοφίας και 4-1 της Σάρισας Φλώρινας, με τον Φοίνικα στο δεύτερο...
Πινγκ πονγκ: Πρωταθλητής ξανά ο Ολυμπιακός!

Για μια ακόμη χρονιά ο Ολυμπιακός κατέκτησε τον τίτλο στην Α1 γυναικών της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, ενώ είναι πολύ κοντά και στη κατάκτηση του τίτλου στην Α1 Ανδρών!

Στις γυναίκες, η σημερινή αγωνιστική ήταν κρίσιμη, με τον Ολυμπιακό να επικρατεί με 4-2 του Φοίνικα Αγίας Σοφίας και 4-1 της Σάρισας Φλώρινας, με τον Φοίνικα στο δεύτερο ματς της ημέρας να κερδίζει τον ΔΑΟ Ταύρου με 4-3 και να στέλνει τον τίτλο από τον Ταύρο, στον Πειραιά!

Αυτός είναι ο 19ος τίτλος για τις «ερυθρόλευκες» στην Α1 Γυναικών, την ώρα που οι άνδρες κέρδιζαν τον Α.Ο. Ταταύλα με 4-1 και πέρασαν μόνοι πρώτοι στη κορυφή. Αύριο ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και με νίκη να κατακτά τον τίτλο ή ακόμη και με ήττα 4-3.

Ο Παναθηναϊκός θα πάρει το πρωτάθλημα αν κερδίσει με ένα ή κανένα χαμένο σετ, ενώ αν κερδίσει με 4-2 και κερδίσουν το δικό τους ματς τα Ταταύλα, τότε θα υπάρξει τριπλή ισοβαθμία και θα κριθεί ο τίτλος στα μεταξύ τους ματς.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πινγκ πονγκ: Πρωταθλητής ξανά ο Ολυμπιακός!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Ευθυμιάδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.