SPORTMINUTE

Στην εθνική Σερβίας ο Ράσταβατς!

Η πορεία της Ξάνθης στο φετινό πρωτάθλημα, υπό τις οδηγίες του Μίλαν Ράσταβατς, φαίνεται πως τράβηξε τα βλέμματα της Σερβικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, η οποία τον προσέλαβε στο τεχνικό τιμ της εθνικής ομάδας της χώρας! Ο Ράσταβατς έχει φέρει την ομάδα της Ξάνθης στην 5η θέση του πρωταθλήματος και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο στη Σερβία. Ο...
Στην εθνική Σερβίας ο Ράσταβατς!

Η πορεία της Ξάνθης στο φετινό πρωτάθλημα, υπό τις οδηγίες του Μίλαν Ράσταβατς, φαίνεται πως τράβηξε τα βλέμματα της Σερβικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, η οποία τον προσέλαβε στο τεχνικό τιμ της εθνικής ομάδας της χώρας!

Ο Ράσταβατς έχει φέρει την ομάδα της Ξάνθης στην 5η θέση του πρωταθλήματος και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο στη Σερβία. Ο τεχνικός των Ακριτών, έδωσε τα χέρια με την ομοσπονδία της πατρίδας του και θα ενταχθεί στο επιτελείο του Μλάντεν Κρσταϊτς, ωστόσο θα δουλέψει «part time» καθώς ο Χρήστος Πανόπουλος δε φέρεται να συμφώνησε για το ενδεχόμενο να πάρει σε μόνιμη βάση τη δουλειά.

Αυτό γιατί σκοπεύει να τον κρατήσει και του χρόνου στο «τιμόνι» της ομάδας της Ξάνθης και επειδή θα υπήρχε πρόβλημα με τις ημερομηνίες που θα έπρεπε να λείπει με την εθνική ομάδα, δεν ήταν σύμφωνος με αυτή τη προοπτική. Ετσι η συνεργασία θα είναι «μερικής απασχόλησης» έως ότου βρεθεί λύση και ο Ράσταβατς θα κάτσει στον πάγκο της εθνικής Σερβίας για το φιλικό παιχνίδι με την Νιγηρία στις 27 Μαρτίου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στην εθνική Σερβίας ο Ράσταβατς!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Ευθυμιάδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.